WAT GEBEURT ER ANNO 2019 IN DE KLASLOKALEN OP DE NEDERLANDSE SCHOLEN?

WE HEBBEN HET NIET OVER DE SCHOOLPLEINEN, DE KROEGEN ‘S AVONDS IN DE STAD WAAR SCHOLIEREN KOMEN OF DE FEESTJES EN ‘EVENTS’, MAAR GEWOON ALLEEN OVER DE LESSEN * MICHA IS ZELF DOCENT GEWEEST (1989-1991 EN 2002-2004) EN WEET HOE MOEILIJK HET TOEN AL WAS OM ORDE TE HOUDEN EN DE LESSTOF AAN DE MAN TE BRENGEN * MAAR WHAT ABOUT DEZE KIDS IN PURMEREND? * WIJ BIDDEN VOOR DE DOCENTEN EN WENSEN MET NAME DIE FIJNE KERSTDAGEN TOE EN EEN GELUKKIG 2020!

Eén reactie op “WAT GEBEURT ER ANNO 2019 IN DE KLASLOKALEN OP DE NEDERLANDSE SCHOLEN?”

  1. “WAT GEBEURT ER ANNO 2019 IN DE KLASLOKALEN OP DE NEDERLANDSE SCHOLEN?”

    Hetzelfde als met het Nederlanndsche gepeupel dat blijkbaar zo gedebiliseerd is afgericht dat ze nu ook maar weer genoegen ‘moeten’ nemen met de poppenkast dat DEZE ‘loslopende’ zonder via ook maar een bewegend fragment momenteel zogenaamd in justitiële handen zou bivakkeren?! Ik bedoel, ze lopen maar met ongeziene lijken te goochelen alsof het haram rollades zijn, maar een paar bewegende bevestigingen van dat zogenaamde grote gevaar waar het Nederlandse publiek als belasting afdragende onderdanen minstens het getoonde recht op heeft kan er tegenwoordig niet eens meer van af?! Wie denken dat boven ons neer gekwakte regentengespuis wel niet dat wij heden ten dage nog zijn jahverdommenogaantoe?!:

    “Weski zei in oktober al de verdediging van Ridouan Taghi in het Marengo-proces neer te leggen, omdat er volgens haar geen sprake was van een eerlijke verdediging. Er was geen sprake van een breuk met haar cliënt, zei ze. Ook bleef ze zich voorstellen als zijn advocaat. “Dat was om te kijken hoe het proces zich ontwikkelt.” Nu Ridouan Taghi is overgebracht naar Nederland, is er een nieuwe situatie ontstaan. “Ik blijf zijn advocaat”, zegt ze.” BRON

Geef een reactie