WAT IS DE VERBORGEN AGENDA ACHTER HET VW-‘SCHANDAAL’?

DE ANALYSE VAN DEZE SITE: HET IS EEN SET UP VAN DE BILDERBERGERS EN DE GROENE MAFIA OM HET OPLEGGEN VAN DE EMISSIES-CONTROL-GRID TE BESPOEDIGEN * OOK DIT WEER EEN TRUC OP DE MACHT VAN DE STAAT OVER DE BURGERS TOTAAL TE MAKEN * ALS DE MSM EEN MULTINATIONAL ZO HARD AANPAKKEN, ZIT ER EEN AGENDA ACHTER

[wp_ad_camp_1]

In your face. Uit de Financial Times van vandaag (blz.20): Many analysts expect the fallout from the VW scandel to prompt tougher and more costly regulations. Nou, dan weten we het wel. Het is eenvoudigweg nauwelijks denkbaar dat een grote onderneming,een wereldwijd opererende multinational, zo hard door de MSM wordt aangepakt als daarvoor niet speciale redenen zijn die het belang van de onderneming voor de NWO overstijgen. Zo’n belang is het doorzetten van de emissie-terreur als middel de burgers tot slaven te maken en bijvoorbeeld autorijden te kunnen verbieden. The Guardian schrijft nu ook al in die richting: VW scandal caused nearly 1m tonnes of extra pollution, analysis shows. En zo worden we opnieuw genaaid op de wijze die we al zo goed kennen: schijnbaar treedt de Staat op in ‘ons belang’ -het beschermen van het volk tegen gevaarlijke ‘uitstoot’- maar de werkelijke reden van deze hele hysterie is weer het vervolmaken van de NWO en de totale onderwerping van het volk aan de ‘elite’.

13 Replies to “WAT IS DE VERBORGEN AGENDA ACHTER HET VW-‘SCHANDAAL’?”

 1. De orde doet (uiteraard) niet ter zake. Het gaat erom dat Savile dit ongehinderd voor elkaar heeft gekregen.

  Inmiddels wordt VW aansprakelijk gesteld voor het niet behalen van de millieu-doelen van een stad in de USA.

  Als dat Al Gore balletje verder gaat rollen, kan het volk zijn wagentje wel vergeten…..

  Dan hebben we alleen nog maar een fotootje, van het autootje….

 2. Stoute, Jimmy Savile was lid van de Maltezer Ridders.
  http://moversandshakersofthesmom.blogspot.nl (foto’s helaas gecensureerd)
  Niet van het Heilig Graf.
  Er zijn honderden van deze geheime ordes actief in de maatschappij.
  Zowat alle Katholieke mannen zijn lid van een of andere Ridder Orde.
  Aan de top zit de Orde van Constantijn.
  Sinds 1541, kunnen die ridder ordes gebruikt worden door de zwarte paus.
  http://www.vrijewereld.org/2012/02/26/de-jezuieten-en-de-zwarte-paus/
  De romanistische antichrist is hun ultieme leider.

 3. Volkswagen maakt zijn motoren zo efficiënt dat de katalysator niet meer warm genoeg wordt om NO en NO2 volledig om te zetten. Beide gassen zijn overigens niet schadelijk en vervallen in een dag op natuurlijke wijze. Op ingenieuze wijze weet de software te detecteren of de auto op een testbank staat en schakelt dan over naar een VAN OVERHEIDSWEGE vereist brandstof verkwistend programma om de katalysator op een hoge temperatuur te krijgen.
  Wie hier wie voor de gek houdt? zegt u het maar……….

 4. ……Of ridder of edelvrouwe bij de Ridderorde van het Heilig Graf.

  In navolging van Jimmy Savile.

  Waar psychopaten de stuurknuppel hebben bemachtigd is ALLES GRENZENLOOS mogelijk….

 5. Moreel dom of zelfs (volslagen) debiel hè, als je het onderscheid tussen een geintje of een “Heintje Davids’ en een (kwaadwillige) leugen niet begrijpt.

  Of het verschil tussen doden (bijv. uit noodweer) en moord (uit begeerte ‘of sorts’).

  Of een oorlogshandeling en een (psychopathische) gruwelmoord onder dekmantel van oorlog.

  Dan kun je wel “ambtenaar” bij PB BV worden!

 6. Meestal wordt dan ‘ad infinitum’ volgehouden dat dat slechts een nietszeggend, loos gebaar zou zijn om onderbuikgevoelens bij het publiek te bevredigen enz. enz. enz..

 7. Prins Bernhard zijn nagelaten naargeestige netwerk dan…….dat over het graf heen het “goede” werk van/voor ‘pure evil’ voortzet.

  Psychopathie is driedimensionaal grenzenloos.

 8. Mispoes: Een “Heintje Davids” is geen fundamentele, levensgevaarlijke, op macht en controle, onderdrukking en terreur gerichte leugen zoals we die kennen van prins Bernhard en diens naargeestige gelijkgestemden.

  En inderdaad valt het op, dat zonder rechtszaak (en dit door -moreel debiele- figuren die het ijskoud zouden hebben bestaan om het nog bij een “overlevende ambtsedige” van “Centrum-Dresden” op een juridische slachtpartij te laten aankomen als die zijn KEIHARD wettelijk geregelde pensioen zou komen opeisen, als Boontje om zijn loontje) al meteen diep, diep, diep door het stof gegaan wordt.

  VREEMD (en telkens zodra woorden als “vreemd”, “bevreemdend”, “bizar”, “buitenissig”, “onbegrijpelijk” e.d. gebezigd worden, moeten activiteiten van de ‘alien mindset’/het clubje geslaagd geïnfiltreerde ‘adapted compensated/corporate/political psychopats’ rond prins Bernhard niet worden uitgesloten of zelfs al aan de horizon van de gedachten opdoemen).

 9. Beste MK,

  De emissieterreur -want dat is het- wordt bewust in leven gehouden om de emissie/klimaat/boeven niet het brood uit de mond stelen. Als bedoelde types hier geen werk meer in vinden wat moeten ze dan.

  Het is een van de manieren om de kluit in control te houden.

  Ik heb nog een mooi werkgebied voor de zwarte pieten dwerg-mafkezen, dat is Montenegro.(Zwarte Bergen) Laat deze sneue figuren daar eens actie voeren omdat de naam van het land discriminerend is en men deze moet veranderen.

  Ik wens ze veel succes, kan die hoogleraar (…) sheperd uit Jamaica mooi voorop gaan.

 10. Wellicht goed om er nog even aan te herinneren dat Micha Kat hier meerdere malen meldde dat hij op 23 september zou stoppen met dit blog. Inmiddels blijkt dat een pathetische leugen.

  Met de door hem voorspelde ondergang van de wereld op 23 september 2015 zal het naar alle waarschijnlijkheid ook wel loslopen.

  Deze trieste fantast staat voor de zoveelste keer met zijn broek op de enkels.

Geef een reactie