WAT IS ER IN HEMELSNAAM GAANDE MET HET AANDEEL VAN DE TELEGRAAF?

NA EEN PERIODE VAN MAANDEN VAN DE MEEST BIZARRE KOERSSPRONGEN, VAAK MEERDERE MALEN BINNEN EEN UUR, IS DE KOERS NU BEVROREN OP 3,50, BIJNA EEN ALL TIMES LOW * HET CONCERN IS DOOD, MORSDOOD, EN HEEFT GEEN ENKEL BELEID VOOR DE TOEKOMST * HET ONDER EDE-VERHOOR VAN BART MOS OP 6 OKTOBER IS TEGEN DEZE ACHTERGROND TOTALLY EXPLOSIVE

Toekomst TMG in nevelen gehuld kopte Adformatie amper twee weken geleden. Een jaar geleden buitelden de ’toekomstplannen’ en ‘kwaliteitsimpulsen’ nog over elkaar heen. Nu horen we niets meer, zelfs niet meer van woedende, gefrustreerde dan wel ‘hevig verontruste’ aandeelhouders. Het laatste wapenfeit van ’topman’ Van der Snoek (ex-KPMG, dus dan weet je het wel) is een ‘deal’ met mafia-ondernemer John de Mol’s Talpa rond radio- en TV-zenders. John de Mol is erin geslaagd de laatste middelen van TMG over te hevelen naar zijn reeds vrijwel failliete TV-‘imperium’ SBS6, Net5 en Veronica, ongtwijfeld op basis van chantage van de TMG-top met seksuele perversiteiten. Hoe kan anders worden verklaard dat TMG een belang neemt in zenders waar niemand meer naar kijkt? TMG had net zo goed kunnen instappen in een fabriek van VHS-videobanden of cassetterecorders. Intussen gebeuren er op de beurs de meest krankzinnige dingen. Maanden lang vertoonde het aandeel TMG de meest bizarre koerssprongen waarin dubbeltjes werden verdiend en verloren soms zelfs meerdere malen binnen een uur. Nooit is duidelijk geworden wat hiervan de oorzaak is en voor de ‘financiele pers’ is het berichten over het stervende mediaconcern al jaren taboe. Maar de laatste dagen is het aandeel bevroren op de bijna all times low van 3,50. Dit ziet er niet goed uit, mensen. Of beter: heel goed uit, voor ons dan. Hoe zal het aandeel staan als ‘sterverslaggever’ Bart Mos onder ede voor de rechter staat?

2 Replies to “WAT IS ER IN HEMELSNAAM GAANDE MET HET AANDEEL VAN DE TELEGRAAF?”

  1. TMG houdt samen met John de Mol het goede nieuwes over de beurs in de lucht. In ruil daarvoor knijpt de beurs een oogje dicht bij alle zwendel. Nogmaals sinds 14.24 15/09/16 geen aandeel meer verkocht. Dit is het enigste aandeel waar niet in gehandeld is vandaag. Er is zelfs gehandeld in Value8. Volgens mij verkopen de vriendjes gewoon aandelen aan elkaar om een koersnotering te houden. Dit kost ze dan een paar honderd euro per week aan gemaakte transactie kosten. Gewoon peanuts dus.

Geef een reactie