WAT IS HET TOCH STIL ROND DE FORMATIE VAN HET KABINET DEMMINK-III…

IN YOUR FACE: HERMAN BOLHAAR DEED PRECIES HETZELFDE ALS JAMES COMEY IN DE VS, NAMELIJK HET LEIDING GEVEN AAN EEN ‘PSEUDO-ONDERZOEK’ NAAR EEN KERN-LID VAN DE PP-ELITE * IN HET GEVAL VAN BOLHAAR WAS HET DEMMINK, BIJ COMEY WAS HET CLINTON * MARK RUTTE HAD BOLHAAR KEIHARD OP STRAAT MOETEN SMIJTEN NET ALS TRUMP DEED MET COMEY, MAAR JA… VVD HE?

6 Replies to “WAT IS HET TOCH STIL ROND DE FORMATIE VAN HET KABINET DEMMINK-III…”

 1. Nogmaals: wanneer Schadwald-achtige pedofilie in het spel is (= comorbiditeit psychopathie), kan er geen sprake zijn van ANGST bij de daders.

  Ze zullen alleen ijskoud en (overigens walgelijk onmilitair) militair logisch (evt. ook weer over lijken of het gruwelijke psychische equivalent daarvan) trachten ermee weg te komen, teineinde onverstoord op dezelfde voet (of zo mogelijk erger/grootschaliger e.d,) dóór te kunnen gaan.

 2. De werkelijke reden waarom VVD zo lamgeslagen is omdat ze in werkelijkheid nog geen 10 zetels hebben, uitslag compleet vervalst.

  Enige nieuws rond de formatie is dat moeder van loopjongen Klaver overleden is en dat Klaver er “zin an” had daarna.

 3. Men had ook de glibbergladde SS psychopathische hoogverrader voor het vuurpeloton moeten smijten in 1945 en de Willemien erbij.

  Conform de wet.

  In het nu uitgebouwde SS krankzinnigengesticht als vazalstaat van de USA/GB knal-foute ‘deep state’, kun je grenzenloos alles meemaken natuurlijk.

  Zoals stukken die uit dossiers verwijnen en noem de hele rotzooi maar op.

  Wat had je dan eigenlijk gedacht?

 4. Inderdaad, voor mij ook heel opvallend. Je hoort helemaal niets over de formatie. Er zijn twee zaken die bij iedere formatie spelen. Ten eerste worden er tijdens de demissionaire (zwakke!) toestand van het kabinet altijd de meest verwerpelijke wetsvoorstellen snel doorgejast. Tijdens de vorige demissionaire periode was dat het ESM-verdrag, het verdrag op grond waarvan de belastingbetaler mag worden uitgeplunderd teneinde een bende criminele bankiers financieel overeind te houden. In de tweede plaats wordt het natuurlijk steeds moeilijker om iedere keer opnieuw een kabinet samen te stellen waarvan de leden bereid zijn om samen een dictatoriale bezettingsmacht van diezelfde bende criminele bankiers te vormen. De toegeworpen aardappel is steeds heter!

Geef een reactie