WE BEVINDEN ONS NU IN DE HEL VAN DE NON-REALITEIT

‘GODEN’ VAN DE NWO BEPALEN NU EIGENHANDIG WAT DE WAARHEID IS EN DE REALITEIT * ALS WE WILLEN DAT DE BEURZEN 10% STIJGEN OM PANIEK TE VOORKOMEN, DAT GEBEURT DAT GEWOON * ‘WIJ BEPALEN WIE PEDOFIEL IS EN WIE VOOR DE RECHTER MOET VERSCHIJNEN, NIET DE FEITEN’ * MSM PRODUCEREN NU NOG LOUTER WAANZIN, LEUGENS EN SPIN
[wp_ad_camp_1]
Een bekende uitspraak van top-Nazi Hermann Goering was ‘ik bepaal wie een Jood is en wie niet’. Hij deed die uitspraak nadat er kritiek kwam vanuit Nazi-kringen op zijn benoeming van Erhard Milch (foto) tot Generalfieldmarschall. Milch was een Jood. Niet de feiten bepaalden de werkelijkheid in die jaren in Duitsland, maar de wil van de ‘elite’. Thans is het in de wereld en in Nederland niet anders. Herman Bolhaar en Ard van der Steur bepalen wie pedofiel is, wie crimineel. ‘Micha Kat is een crimineel, Joris Demmink niet’. Klaar. Finito. Feiten en omstandigheden spelen geen enkele rol meer. Op mondiale schaal zien we dat in de bizarre stijgingen vannacht van de beurzen in Azie. Nadat de Chinese overheid alles had gedaan en bedacht om de beurscrash te stoppen -maar niets werkte- werd gewoon besloten de koersen te laten stijgen op basis van ‘de wil van God’. Met betrekking tot Griekenland: precies hetzelfde. Alles wat er thans wordt besloten door de EU, de ECB en het IMF heeft geen enkele realiteitswaarde meer want het is niet te implementeren in het land waar mensen al lang hun lot in eigen hand hebben genomen. Maar als de banken en de EU zeggen: het geld komt terug -al of niet ‘met rente’- dan is dat zo. We zijn inmiddels de grens tussen realiteit en waanzin over en bevinden ons nu in het rijk van de krankzinnigheid. Daar is alles mogelijk. Een bekende uitspraak van George Orwell is: the further a society drifts from the truth, the more it will hate those who speak it.

8 Replies to “WE BEVINDEN ONS NU IN DE HEL VAN DE NON-REALITEIT”

 1. Sja geld was altijd al Non Realiteit.

  Vloeide voort uit de getuige brieven de pandbrieven die aan je handelspartner bekende backers voor je schreven als getuigenis van je woord.

  Dat werd blind papiergeld met blindbacker bankgarantie van waarde. Wat beloofde dat het geld altijd de aan gegeven waarde zou behouden no matter what. De banken beweerden voor die garantie altijd genoeg onderpand achter de hand te hebben zoals goud.

  Nu is het geval dat al in normaaltijden de inflatie al ~60% per tien jaar bedraagd. De ontvanger dus de waarde van aan hem of haar overhandigde waardebewijsje ziet weg smelten.

  Daar zou alle tijden de bank dan voor hebben moeten opdraaien.

  Dat alle tijden deden ze nooit … maar lieten de Landen er voor opdraaien.

  Probleem met de banken is ..men betaald ze wel ..maar heeft ze nog nooit Rekeningen Gegeven.

  En hoé laten ze jou opdraaien voor hún beloften en garanties van gebakken lucht om de waardevermindering van hún gegarandeerde geld dat ze zelf dus niet Dekken?

 2. PS…
  De NAZI/Zionisten waren geen Joden maar Ashkenazi Khazaren. Slechts 2 % van wat zich heden ten dage Joden noemt, zijn Joden met roods in Palestina. Ook Professor Pinto met zijn babbels is gewoon een ordinaire Ashkenazi Khazaar.

 3. LS…

  In mijn jeugd werd ik scheef aangekeken door sommige vriendje omdat ik de boeken verslond van Erich von Däniken en George Orwell. Nu moet je het niet te vaak hebben over Alexander Sichin of Nikola Tesla. Je hoeft niet alles letterlijk te nemen van deze zieners en verlichte personen maar dat wij nu door totale achterlijkheid en satanische, perverse en inktzwarte domheid worden geregeerd voelt zelfs mijn hond aan…

  1. Hoi Caesar Lion Cachet,
   Mijn naam is Herman de la Digue in het frans.
   Ik probeer binne te komen op de enorm beveiligde pagina van Micha.
   A bien tot.

Geef een reactie