8 Replies to “WE KIJKEN DE DOOD INMIDDELS RECHT IN DE OGEN, DEEP BEHIND…”

 1. De paranoia van Kat begint inmiddels pathologische vormen aan te nemen. Het is voor hem te hopen dat een opname binnenkort kan worden gerealiseerd, hoewel deze patiënt er zich waarschijnlijk hevig tegen zal verzetten.

 2. Je werd vanochtend nog genoemd op Radio 1, programma de dagwacht waar Maarten Reijnders en die Harambam te gast waren. Compleet eenzijdig beeld, vooral van die Reijnders, dat je gedreven wordt door commerciele belangen. En de massamedia dan?

  1. Het lijkt me lastig te ontkennen dat Micha in zijn troebele loopbaan mede door commerciële belangen werd gedreven en bereid was voor geld lasterlijke leugens te verkopen.
   Je kunt Micha voor elke lastercampagne inhuren als je bereid bent ervoor te betalen.

 3. Wat de hoerlitiek betreft kan ik zeker beamen dat met alles wat ons tegenwoordig brutaalweg door de strot wordt geramd, het establishment via een criminele organisatie als de VVD inderdaad een soort van op macht gefundeerde dronkenschap uitstraalt, waar vandaan een steeds meer despotische paniek om de controle over de toenemende ontwaakte zielen te verliezen tegen henzelf begint op te breken! Naar de stembus kruipen blijkt tegenwoordig dus een brevet van landverraad op te leveren. Doe het niet mensen, want tijdens de bijltjesdagen zal zo een brevet absoluut het sein op groen zetten om door het verzet tot in de vele puntjes en aan je sterfbed kaalgeplukt te moeten blijven..;

  “De VVD blijkt de bedrogen Staatsloterijdeelnemers moedwillig verder uit te kleden en om om de tuin te leiden. Wiebes loog bijvoorbeeld tegen de Tweede Kamer dat de fusie met de Lotto geen gevolgen heeft voor de schuldeiserspositie van de bedrogen deelnemers. Niks is minder waar. Terwijl Wiebes dat zei, wist hij namelijk dat Staatsloterij zoveel als mogelijk activa en passiva zou overdragen aan een ander B.V., wanneer de fusie er zou komen. En zo geschiedde dan ook. Dat staat in een vertrouwelijke brief omtrent de fusie die Wiebes kent. Verder is het mede deze Wiebes van de VVD die de Staatsloterij telkenmale financieel leegtrekt en geen enkele voorzieningen voor de schade van de bedrogen deelnemers. Dit heeft Wiebes samen met de recent teruggetreden directievoorzitter Frans van Steenis gedaan; het brein achter de heimelijke constructie en ook afkomstig van de VVD. De woordvoerder des bedrogs van de Staatsloterij, is de gevaarlijke PR man Jan Driessen die samenwerkt met de Telegraaf. Deze Jan Driessen is één van de beste vrienden van Mark Rutte. Zodoende is er van voor tot achter sprake van een bolwerk van VVD’ers die de bedrogen deelnemers glashard voor de gek houdt.”

  1. Bron van mijn laatste aanhaling hierboven..; “Ook Erwin Lensink verweet het “staatshoofd” niet af te stammen van koning Willem I, eiste bewijs via DNA-onderzoek en het oproepen van meer dan honderd getuigen. Het werd hem geweigerd en hem werd na een gevangenisstraf van 1 jaar alsnog minstens 1 jaar TBS opgelegd. Zo wordt er omgegaan met belastingbetalers die overtuigend bewijs wensen te zien. De burger echter dient daarentegen wél overtuigend bewijs aan te leveren bij de rechtbank omtrent het aanhangig maken van een gerechtelijke dwaling waarbij via onrechtmatig verkregen DNA een lastige edoch vervelende oppositionele PATSY wordt gezocht om lustmoorden van Wim/Lex & consorten crimineel geslepen te kunnen verdonkeremanen?! Dit werd echter de kaarsrechte en integere Sietse Planting, die deze vereiste bewijzen schriftelijk aanleverde, niet in dank afgenomen. In tegendeel, zijn aangifte was niet gewenst. In opdracht van (wie??) en onder volledige censuur werd hij gearresteerd. Zonder contact met familie, advocaat en/of vrienden zit Sietse opgesloten in afwachting van…………., ja in afwachting van wat eigenlijk, want een voorgeleiding bij een rechter afgelopen 14 december 2011 is inmiddels uitgesteld. Dit laatste is niet zo verwonderlijk,want achter de schermen, ver weg van de gecensureerde pers met haar gecorrumpeerde journalisten wordt druk gewerkt aan een doofpot procedure. De moeder van Sietse vreest dat hij zijn baan verliest en die vrees is niet ongegrond.”

 4. Hier een conversatie tussen Myra en Donk op Twitter. En wat is Myra blij dat alle filmpjes van Sietse verdwenen zijn. Mede doordat Sietse niet meer in de belangstelling stond heeft ze dat de mogelijkheid gegeven om hem op te ruimen. Fred de Brouwer is hier een ook een duidelijk voorbeeld van. Blijf dus in beeld Micha dan durven ze het risico niet te nemen. Hoe harder je schreeuwt hoe veiliger je bent.
  Lees hier wat die ratten te vertellen hebben.

  Talk2Myra‏ @Talk2Myra
  Ik vond het een fijne vent, altijd lachen en heel hulpvaardig….
  JDTVproducties‏ @JDTVproducties
  Absoluut! Het Krikkegate dossier is nog niet gesloten!
  Talk2Myra‏ @Talk2Myra
  Alleen de filmpjes offline
  JDTVproducties‏ @JDTVproducties
  Tja dat stonden ze al een tijdje heeft nog nooit iemand over geklaagd of specifiek naar gevraagd Krikkegate komt nog wel naar buiten! #Karma
  Talk2Myra‏ @Talk2Myra
  Ik hoop het want Sietze voelde zich wel bedreigd…
  ·

Geef een reactie