WE KUNNEN MARK RUTTE DOWN KRIJGEN ALS WE SAMEN ZO VEEL DRUK KUNNEN ZETTEN, DAT DE MSM MOETEN PUBLICEREN OVER HET OORLOGSVERLEDEN VAN ZIJN FAMILIE

DIT IS EEN DRAMATISCHE OPROEP AAN HET NEDERLANDSE VOLK IN DE AANLOOP NAAR DE VERKIEZINGEN: BRENG MARK RUTTE TEN VAL! * HET IS DE LAATSTE, DE ALLERLAATSTE KANS VOOR NEDERLAND NIET DEFINITIEF IN HANDEN TE VALLEN VAN DE MEEST DUISTERE NAZI- EN BILDERBERG-KRACHTEN DENKBAAR!

VERSPREID DEZE VIDEO OVERAL 24/7 TOTAAN DE VERKIEZINGEN FOR YOUR FREEDOM, TRUTH AND HAPPINESS!

9 Replies to “WE KUNNEN MARK RUTTE DOWN KRIJGEN ALS WE SAMEN ZO VEEL DRUK KUNNEN ZETTEN, DAT DE MSM MOETEN PUBLICEREN OVER HET OORLOGSVERLEDEN VAN ZIJN FAMILIE”

 1. Met het gluiperige Nederlandse NSB-volk dat altijd achter volkomen foute figuren aanloopt en waar we o.a. Rutte-3 aan te danken hebben moet eerst worden afgerekend. Daarom gaan mijn vrouw en ik per eerstvolgende gelegenheid op de VVD stemmen. Tuig kan het best met tuig worden bestreden.

 2. Ik denk ook dat nazi’s (nog steeds) aan de macht zijn. Aan ons fantastische koningshuis zal het niet liggen want die hadden niets met de nazi’s te maken in de oorlog.

  De oprichter van de SGP, Kersten, zou volgens dit https://www.doorbraak.eu/gebladerte/11376f89.htm artikel hebben gezegd dat (hun) god de Joden strafte met de Tweede Wereldoorlog. De rol in het verzet van deze geloofsgroepering is vaak aangedikt. Na de oorlog is Kersten gevrijwaard van vervolging door de teruggekomen regering en het koningshuis, evenals tienduizenden leden van kerkbesturen: er waren te weinig cellen. De gereformeerde kerk was nogal ‘meegaand’ met de nazi’s en dat heeft ook geleid tot de kerkscheuring van 1944. Die ‘meegaandheid'(lees: gehoorzaamheid aan de -door god gezonden- overheid/bezetter) heeft er denk ik ook toe geleid dat deze geloofsgroepering in Noord-Nederland bij justitie, ondanks dat ze numeriek in de minderheid zijn, bij justitie is oververtegenwoordigd. Burgers wordt desondanks voorgehouden dat er een scheiding van Kerk en Staat is die hen behoedt voor klassenjustitie.

  In mijn dossiers, ik ben Joods, zijn het steeds deze gereformeerden die misdrijven hebben gepleegd: politieagenten, officieren van justitie, en rechters. Nooit ambtsdragers met een ander geloof, laat staan atheïsten.

   1. Een van die dossiers, die bovendien nogal wat stof heeft doen opwaaien, is dat van het onderzoek naar Mondzorg Bedum.

    Eigenaar Rene Dijkstra: gereformeerd;
    Politie-inspecteur Gerrit Schriemer: gereformeerd;
    Officier van justitie Terry Akkerman: gereformeerd;
    Teamchef politie Sylvia Louwes: gereformeerd;
    Beleids-OvJ Gerard Veenstra: gereformeerd;
    Rechter Fred Janssens: gereformeerd.

    Als deze personen allemaal Joods zouden zijn geweest zou het misschien wel een zionistisch complot genoemd worden. Dit is een gereformeerd patronagenetwerk. Patronage is een vorm van corruptie.

    https://drive.google.com/file/d/1nGQP0T5nChEJgzenhuQOuA7sx-seScfO/view?usp=sharing

    1. Jaja. De holocaust, JFK, 9/11, mondzorg Bedum; het zijn allemaal complotten!!
     Ik ben bang dat we het station van een eenvoudig pilletje reeds lang gepasseerd zijn…

Geef een reactie