WE ZIJN IN FULL SCALE WAR: HET IS NU WACHTEN OP DE NIEUWE ‘GERRIT VAN DER VEEN’ EN HET ‘MEISJE MET HET RODE HAAR’

IN DE OORLOG ONTSTOND HET GEWAPEND VERZET TEGEN DE BEZETTER * DE ENIGE KANS OP BEHOUD VAN ONS LEVEN, ONS LAND, ONZE CULTUUR EN ONS GELUK IS HUN VOORBEELD TE VOLGEN TEGEN HET MISDADIGE PEDO-REGIME DAT ONS AAN HET VERWOESTEN IS * GEERT WILDERS EN THIERRY BAUDET ZIJN DE MEEST WALGELIJKE VERRADERS EN COLLABORATEURS UIT ONZE GESCHIEDENIS: ZE DOEN NIETS * MICHA IS VOORLOPIG UITGEPRAAT

Eén reactie op “WE ZIJN IN FULL SCALE WAR: HET IS NU WACHTEN OP DE NIEUWE ‘GERRIT VAN DER VEEN’ EN HET ‘MEISJE MET HET RODE HAAR’”

  1. Waar heb je deze verwarde figuur nou weer gevonden? Maakt gelijk wereldkundig wat hij van de eerste-de-beste “complete stranger, no idea who she is” de eerste-de-beste bewering kritiekloos lijkt te slikken. Hoezo werkt die lady dan bij JP Morgan? Wat doet ze daar dan voor werk? Is ze de toiletjuffrouw? En waarom zou de bank dan ervan op de hoogte zijn dat corona een cover-up is? En waarom zou die dame daar dan van op de hoogte moeten zijn?

    En dan; een cover-up van wat? En hoe werken dan alle meer dan 100 landen waar corona heerst samen met elkaar? En hoe passen dan alle duizenden wetenschappers op al die meer dan 100 universiteiten in dit verhaal?

    En hoe komt het dat het altijd weer die ongeletterde petje pitamientjes zoals in dit filmpje zijn die het grote geheim ontdekken en wereldkundig maken?
    Vragen, vragen, vragen……

Geef een reactie