WE ZIJN OP WEG NAAR DE OVERWINNING: STORT EEN BIJDRAGE EN BEZORG MICHA EEN VROLIJK KERSTFEEST!

ER IS GEEN ENKELE TWIJFEL MEER MOGELIJK: DE PEDOFIELEN EN DE NWO ZIJN AAN DE VERLIEZENDE HAND * DE KOMENDE WEKEN KOMT ER EEN TSUNAMI OP GANG AAN VERWOESTENDE ONTHULLINGEN OVER DE PP-ELITE * MEDE DANKZIJ VLUCHTELING MICHA WORDEN ONZE VRIJHEID EN ONZE DEMOCRATIE GERED * KOMENDE WEEK KOMT MICHA MET EEN KERSTTOESPRAAK * MICHA ZIT FINANCIEEL AAN DE GROND EN EEN KLEINE BIJDRAGE (rek.nr. via drsmkat@yahoo.com) VOOR AL HET VERBIJSTERENDE NIEUWS DAT HIJ FOR YOUR FREEDOM, TRUTH AND HAPPINESS BRENGT IS MEER DAN WELKOM!

3 Replies to “WE ZIJN OP WEG NAAR DE OVERWINNING: STORT EEN BIJDRAGE EN BEZORG MICHA EEN VROLIJK KERSTFEEST!”

  1. Met alle verloren rechtszaken en andere omstandigheden vraag ik mij eerlijk gezegd ernstig af hoe dicht u bij de overwinning zit. Ik denk eerder verder dan de vorige keer dat u dit riep. Maar dat kan aan bovengetekende persoon liggen.

  2. Het is bijzonder onverstandig, om niet te zeggen misdadig, Micha Kat financieel te steunen. Door hem een paar euro toe te werpen kan hij zijn ellendige verblijf in Ierland onnodig rekken en noodzakelijke psychiatrische zorg mijden.

    De enige hulp voor Micha is opname en goede psychotherapeutische zorg in Nederland. Geld geven belemmert het beëindigen van zijn lijdensweg.

  3. Micha, waarom zou je schooien om een kleine bijdrage terwijl er hier in Nederland een grote bijdrage op je ligt te wachten in de vorm van 6 maanden kost en inwoning? Moet je eens zien hoeveel je dat in Ierland zou kosten!
     
    En waarom ga je eigenlijk niet in Ierland en IJsland de verantwoordelijken van de PP-elite stalken met een megafoon, als je daar toch bent? Dan kan je daar misschien wat lokale bijdragen incasseren van het dankbare volk om je heen.

Geef een reactie