WEER BANDEN AANGETOOND TUSSEN NOS/GELAUFF EN JORIS DEMMINK

STEEDS DUIDELIJKER WORDT DAT DE TIEN MAANDEN-VEROORDELING VAN MICHA WEGENS ‘SMAAD’ TEGEN MARCEL GELAUFF MAAR OP EEN MANIER TE VERKLAREN IS: MICHA RAAKTE DE GEVOELIGSTE SNAAR VAN DE SMERIGE CORRUPTE CRIMINELE STAATSOMROEP

[wp_ad_camp_1]

Journalist Ron Linker, momenteel correspondent Frankrijk voor de NOS, verlaat de journalistiek. Hij stopt per direct met zijn werk voor de NOS om zich voor te bereiden op de overstap naar het het ministerie van Buitenlandse Zaken. Linker gaat werken op de ambassade in Washington. Dat laatste -Washington- is explosief omdat juist deze ambassade een cruciale en hoogst smerige rol heeft gespeeld pro-Demmink in de pedo-affaire die Nederland moreel aan het verwoesten is. Google Demmink + Washington en er wordt een hoop duidelijk. Via deze link van de KN wordt nog duidelijker hoe ver de ‘diplomaten’ in Washington zijn gegaan om de groep-Demmink in staat te stellen te kunnen blijven doorgaan met het verkrachten van kleine kinderen. Met name een naam springt eruit: H.P. Schreinemachers die op de ambassade de leiding had van het project ‘Demmink control’ toen de zaak aandacht kreeg van het Amerikaanse congres. Vorig jaar werd deze Schreinemachers benoemd tot directeur Analyse en Strategie bij de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV). Hiermee is opnieuw aangetoond hoezeer de groep-Demmink in ons land aan de knoppen zit en de complete keten van wetgeving-veiligheid-wetshandhaving-terrorismebestrijding in handen heeft. Maar belangrijker nu zijn de krankzinnige en weerzinwekkende banden tussen de NOS en de kinderverkrachters. Benieuwd welke baan Gelauf gaat krijgen als hij weg moet bij de NOS omdat niemand hem nog serieus kan nemen. Een topfunctie bij Jeugdzorg?

Eén reactie op “WEER BANDEN AANGETOOND TUSSEN NOS/GELAUFF EN JORIS DEMMINK”

  1. PB BV dient het openbaar belang. Zo is het precies goed, niet dan !?
    Alle geboefte op sleutelposities zoals de SS ons leert:

    ===================
    Met name een naam springt eruit: H.P. Schreinemachers die op de ambassade de leiding had van het project ‘Demmink control’ toen de zaak aandacht kreeg van het Amerikaanse congres. Vorig jaar werd deze Schreinemachers benoemd tot directeur Analyse en Strategie bij de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV).

Geef een reactie