WEER MEER BEWIJS VOOR VERRADERS-ROL BADR HARI-ADVOCATE BENEDICTE FICQ

CLIENTEN VAN DE VOOR JORIS DEMMINK EN DE STAAT OPTREDENDE BENEDICTE FICQ HOEVEN NOOIT DE CEL IN EN WORDEN OP GOUDEN SCHILDEN RONDGEDRAGEN * WIJ ROEPEN AL JAREN DAT HET KANTOOR VAN FICQ EN NICO MEIJERING EEN GROTE SMERIGE ZWENDELAARS-BENDE IS

We hebben hier al meerdere malen beweerd en ook onderbouwd dat rond advocate Benedicte Ficq een walmende en stinkende geur van corruptie en verraad hangt. Waar het op neer komt is dat zij namens de Staat ‘gevoelige’ dossiers krijgt toegespeeld en ‘clienten’ bijstaat die ofwel ‘geheime opdrachten’ hebben uitgevoerd (wij hebben de hypothese gelanceerd dat haar client Badr Hari aanvoerder was van de Demmink-squads en zowel verantwoordelijk is voor de moord op Els Borst als die op Koen Everink) ofwel op andere wijze worden beschermd door de pedo- en plunder-elite. Tot die laatste categorie behoort de witte boorden-crimineel Jan Drik Paarlberg die in plaats van een celstraf uit te zitten van 4,5 jaar feestend door Nederland trekt. Ongetwijfeld kan Paarlberg Justitie chanteren met kennis van de pedo-dossiers. Veelzeggend is natuurlijk ook dat het ‘onderzoek’ naar de moord op Everink op een dood spoor lijkt te zijn beland: blijkbaar durft het OM de scam tegen de ’tenniscoach’ niet voort te zetten. Wij denken dat Everink onderzoek is gaan doen naar Badr Hari en ontdekt heeft wie hij werkelijk is. Daarom moest Everink ogenblikkelijk uit de weg worden geruimd. Naast Ficq is Gerard Spong ook zo’n ‘Demmink-advocaat’ zoals blijkt uit de ‘straf’ die vrouwen(mis)handelaar Saban B. heeft ‘opgelegd gekregen’ van de Nederlandse ‘rechtstaat’: leven als een vorst in Turkije. Als Micha Spong of Ficq als advocaat had, had hij nu in een kasteel in Ierland gezeten. In een jacuzi met vijf callgirls. Zo wekt het in Nederland.

3 Replies to “WEER MEER BEWIJS VOOR VERRADERS-ROL BADR HARI-ADVOCATE BENEDICTE FICQ”

    1. Alleen als je voor de staat werkt dan laten ze je ook andere belangrijke zaken winnen. Natuurlijk moet je wel op de juiste momenten wel even verliezen en je klant naaien. Yuri van Gelder stond zeer sterk en had een goede advocaat. Daarin tegen was de advocaat,Harro Knijff van het IOC bar slecht. Toch won het IOC. Waarom denk je. IOC, koningshuis, Joris Demmink, Harro Knijff.

  1. Lekker in een jacuzi met 5 callgirls. Hoogst aanlokkelijk.

    Psychopatentest eerst, psychopatentest NU, psychopatentest eerst, psychopatentest NU enz. enz.

Geef een reactie