WEER MEER OVERWINNING: MSM ERKENT NU NEDERLAAG IN EIGEN KRANT

ONDERSTAAND CITAAT IS UIT HET FD VAN HEDENOCHTEND * VERTROUWEN VAN DE MASSA IN TOP DOWN-INFORMATIE IS COMPLEET WEGGEVAAGD * TIJDPERK VAN DE ‘PEER-INFLUENCED MEDIA’ IS NU DEFINITIEF AANGEBROKEN * WERK AAN DE WINKEL VOOR PROFESSOR IN DE JOURNALISTIEK BROUWER

MARCEL GELAUFF, MARCEL HAENEN, BART MOS, GERLOF LEISTRA, CHRIS KLOMP: ZE UITEN ALLEMAAL HUN FRUSTRATIE OVER HET VERDAMPEN VAN HUN MACHT EN INVLOED OP MICHA EN ZIJN SUPER-SUCCESVOLLE WEBSITES * IN WANHOOP WORDEN NU MENSEN ALS ERIC DONK INGEZET OM MICHA TE SLOPEN

[wp_ad_camp_1]

De vertrouwensbarometer van pr-bureau Edelman, die al voor het 16de achtereenvolgende jaar wordt gepubliceerd, wijst op een laag vertrouwen in ceo’s en overheidsfunctionarissen. De informatie van medeburgers wordt meer vertrouwd dan die van de bestuurders. Ook aan informatie van ‘bekende Nederlanders’ wordt weinig waarde gehecht. Volgens de barometer is nu definitief het tijdperk aangebroken van de ‘peer-influenced’ media, zoals zoekmachines en sociale media. Binnen deze bronnen beschouwt 79% familie en vrienden als de meest betrouwbare verschaffer van nieuws en informatie. Aan Edelmans enquête doen ruim 32.000 mensen in 28 landen mee.

3 Replies to “WEER MEER OVERWINNING: MSM ERKENT NU NEDERLAAG IN EIGEN KRANT”

  1. De goede buurman, die hen dit vreemde waan-idee uit het hoofd wil praten (zie mijn eerdere reactie), laten ze vervolgens vallen als een baksteen.

    Psychopaten zijn aldus ook weer extreem schadelijk voor de gezonde sociale samenhang in een samenleving.

  2. Geloof het of niet (biologerende, diep instinctief op eenvoudige lieden inspelende psychopaten krijgen dat uitsluitend voor elkaar):

    Ik ken mensen die volkomen idolaat gemanipuleerd denken, dat de prins van Oranje hen persoonlijk noodrantsoenen zou komen brengen, hiertoe desnoods borstcrawlend door woeste golven met een pakket op zijn hoofd, zouden zij en hun gezin/familie ooit in de problemen komen te verkeren.

Geef een reactie