WEER MSM-CROWDFUNDING OPERATION FAILLIET OMDAT MEN NIET WIL BETALEN VOOR PEDO-PROPAGANDA

STORT DUS EEN BIJDRAGE OP DE REKENING VAN DE STICHTING VAN MICHA [vraag het rekeningnummer op via drsmkat@yahoo.com] EN STRIJDT MEE TEGEN DE PLUNDERAARS, DE PEDO-RECHTERS EN DE KINDERVERKRACHTERS * LEES HET HELE VERHAAL OP NRCOMBUDSMAN * DE MSM IMPLODEREN TOTAAL EN BRENGEN LOUTER NOG WAANZIN, SEKS, CELEBS EN PROPAGANDA * REDT DE JOURNALISTIEK EN STEUN MICHA EN DEZE SITE * ENIGE MAANDEN GELEDEN KONDIGDEN WE HET EINDE VAN YOURNALISM AL AAN:

6 Replies to “WEER MSM-CROWDFUNDING OPERATION FAILLIET OMDAT MEN NIET WIL BETALEN VOOR PEDO-PROPAGANDA”

 1. Hoe lang zal PB BV als vazalstaat van de USA/GB nog geduld worden door de steeds verder in het nauw komende autochtone bevolking?

  Misschien die bevolking (trammelant met binnengesluisde) muzelmannen bezorgen?

  Puur verderf is ijsbloedig en doortrapt hoor jongens!

 2. Ja Pis poes,je weet heel goed dat veel wat justitie doet niet deugt,maar om een of andere reden loop je mee.Als ik je situatie zou weten ,dan zou ook weten waarom je een meeloper bent .Je salaris zal je hard nodig hebben en dat verlies je als je niet doet wat je meerdere van je eisen .Dat maakt de corrupte overheid moeilijk te bestrijden.
  Ik verwacht dat er eens een soort revolutie zal zijn, om reden van die smerigheid.

 3. Ik moet mensen die overwegen Micha Kat te steunen er wel met klem op wijzen dat ze zich daarmee medeplichtig maken aan leugenachtige en strafbare.
  Het steunen van Kat is niet zonder risico omdat Justitie nadat hij is opgepakt uw naam en gegevens bij een huiszoeking zal kunnen opsporen.

  1. Volgens mij heb ik Poes Mis al eens op een behoorlijke spelfout gewezen, ik moet nu helaas constateren dat er welgeteld twee kromme zinnen staan in een reactie van twee zinnen. Ga eens op taalles, Poes Mis!

Geef een reactie