WEER NIEUW BEWIJS VOOR BANDEN VAN GELAUFF MET PEDO-NETWERKEN

DOOR ZIJN ANCHORWOMAN ANNECHIEN STEENHUIZEN ZICH TE LATEN PROSTITUEREN BIJ DE ZWARTE MAFIA VOOR EEN GIGANTISCH BEDRAG ONDERSTREEPT POOIER MARCEL GELAUFF OPNIEUW ZIJN BANDEN MET JORIS DEMMINK * HET IS IMMERS DE RECHTERLIJKE MACHT DIE GEHEEL OPEREERT IN DIENST VAN DE OPPER-PEDOFIEL EN HEM HEEFT ‘WITGEWASSEN’ * MAAR DE BEWIJZEN VOOR SAMENSPANNING VAN GELAUFF MET DE PEDOFIELEN ZIJN OOK ANDERZINS OVERWELDIGEND * JUIST DAT IS ER DE REDEN VAN DAT MICHA DE 10 MAANDEN AAN ZIJN BROEK KREEG!

EXTRA: TROUW, DE VOLKSKRANT EN NRC HANDELSBLAD WEIGEREN COLUMN VAN DE GEVANGEISDIRECTEUREN OM DEMMINK TE BESCHERMEN: EN DAN ZOU DE NOS GEEN BANDEN ONDERHOUDEN MET DE PEDO-NETWERKEN?

[wp_ad_camp_1]

Het belangrijkste bewijs voor de banden van Gelauff met de pedo-netwerken is natuurlijk zijn samenspanning met Joris Demmink en het OM om Micha achter de tralies te krijgen. Vijf keer deed de NOS-voorman aangifte tegen Micha, louter en alleen omdat deze door zijn journalistieke onthullingen een gevaar vormde voor de macht. Gelauff ging hierbij zelfs zo ver aan valse aangifte te doen wegens doodsbedreiging door Micha waarvan deze subiet werd vrijgesproken. En nu zien we dit allemaal nog eens bevestigd door het komende optreden van Annechien Steenhuizen op de Dag van de Rechtspraak op 28 september. Daar zal deze met belastinggeld betaalde media-hoer de corruptie, criminele en kinderverkrachtende zwarte mafia pamperen en prijzen met het slijm tussen haar benen. Zouden er veel burgers komen op die dag om te protesteren tegen de criminele rechtspraak die nog slechts een doel dient: het beschermen van de belangen van de pp-elite? Is het niet tegen de wet dat deze met belastinggeld betaalde dag in het geheim plaatsvindt en dat burgers en waarheids-journalisten niet mogen weten wat er wordt besproken? Hoezo zit de NOS een dag voor namens de rechtspraak waarvan niets naar buiten mag komen -in plaats van verslag te doen wat er op die dag wordt besproken en bij uitstek van belang is voor Nederland en haar burgers, stelt de NOS een van haar topmensen in staat haar persoonlijke zakken te vullen! En dan nu het goede nieuws: door zijn krankzinnige en criminele gedrag bereikt Marcel Gelauff slechts een ding: de ondergang van zijn eigen organisatie, for your truth, freedom and happiness!

Geef een reactie