WEG MET DE FAKE-WERELD VAN PLASTIC POPPEN EN JACK DE VRIES

ANTHONY GUCCIARDI VAN INFOWARS SAYS IT ALL IN 3 MINUTEN * STEEDS MEER MENSEN SCHIJTZIEK VAN DE FAKE, HET BEDROG, DE REGIE, DE HUICHELARIJ, HET TONEELSPEL, DE UITBUITING, DE PLUNDERING * BAS HAAN HIERONDER IS HIERVAN EEN PERFECT VOORBEELD: HELEMAAL NEP, VOLLEDIG DOOR-GEREGISEERD MET JORIS DEMMINK EN JACK DE VRIES EN VERKOCHT ALS ‘ONDERZOEKSJOURNALISTIEK’

MENSEN WE BLIJVEN HET HERHALEN: ELKE EURO TELT VOOR MICHA * STORT EEN BIJDRAGE EN VRAAG HET REKENINGNUMMER OP VIA drsmkat@yahoo.com * BETAAL NIET VOOR DE TELEGRAAF, NRC EN GREENPEACE MAAR VOOR DE WAARHEID EN DE VRIJHEID

[wp_ad_camp_1]

Mark Rutte is misschien wel het meest weerzinwekkende voorbeeld van wat Gucciardi hierboven beschrijft. Elke vingerbeweging, elke gelaatsuitdrukking geregiseerd, om nog maar te zwijgen over de ‘inhoud’. De zoetgevooisde stemmen, het ‘ernstig’ kijken, de ingestudeerde grapjes, de een-tweetjes met de Bas Hanen en Evaatjes Jinek terwijl er in werkelijkheid maar een ding speelt in hun perverse koppen, of nou ja, twee dingen: plunderen en verkrachten! Steeds meer mensen doorzien het satanische spel en kotsen ervan! WIJ WILLEN WEER ECHTE MENSEN DIE ECHTE DINGEN ZEGGEN EN ECHTE DINGEN DOEN! Pim Fortuyn was zo iemand. Theo van Gogh ook. De elite is er doodsbang voor, voor alles wat echt is en authentiek. Dat moet kapot voordat het een echte bedreiging kan gaan vormen voor de wereld van Mark Rutte, Joris Demmink, Bas Haan en al die anderen.

7 Replies to “WEG MET DE FAKE-WERELD VAN PLASTIC POPPEN EN JACK DE VRIES”

 1. “”Elke vingerbeweging, elke gelaatsuitdrukking geregiseerd, om nog maar te zwijgen over de ‘inhoud’. De zoetgevooisde stemmen, het ‘ernstig’ kijken,””

  En de heer Kat gebruikt geen techniekjes om zijn volgelingen te bespelen, aangezien Kat ook is ingehuurd om de spindokter uit te hangen.
  En de heer Kat dit voort zet voor zijn eigen gewin, merendeel is zijn problematiek ontstaan in de periode dat hij voor de fam Poot werkte.

  1. Beste wcs,

   Dit is niet nieuw, M. Rutte maakt naast PR adviezen en spiegeltechnieken als in een balletschool ook zeer waarschijnlijk gebruik van het simpele handschoenen touwtje door de kraag en mouwen bij hem vast gemaakt aan zijn bovenlip.
   Als hij moet lachen maar daarvoor niet in de stemming is doch PR-advies dat eist kan hij aan het touwtje trekken om zodoende zijn bovenlip op te trekken en het laten lijken dat hij lacht.
   Doen zelfs Amerikaanse presidenten als ze uit de heli stappen dan zwaaien ze heel manmoedig naar niets.

   Zelfs onze zeven talen man heeft na drama MH17 -na eerst gekakeld te hebben over Trouwringen, Knuffelbeestjes, Schurken, en Mondkapjes- de eerste dagen enkel gependeld tussen Kiev – Den Haag – Washington.

   Waarom? Hij wist niet hoe hier zo gunstig mogelijk uit te komen, doch met behulp van communicatie specialisten, acteurs hebben ze uiteindelijk een speech geproduceerd incl .de snik.

   beste WCS u weet toch ook hoe dat gaat.

 2. “Het zijn DUIVELS, DUIVELS” aldus MK in een YouTube filmpje ’that says it all’.

  Plunderen en verkrachten, maar dan onder liefdevolle dekmantel compleet ‘alien’ aan de niet aldus DIEP GESTOORDE (!) mensheid en driedimensionaal.

 3. De “Oranjes” belasten de staatskas (rechtstreeks) maar met een bescheiden 230 miljoen Euro per jaar. Jaar in jaar uit.

  Indirect echter, door velen compleet over het hoofd gezien en waarschijnlijk ook door het CBS, door langzaam aan het licht komend sluipend ‘adapted compensated’ psychopathisch (!) handelen en nalaten gedurende vele generaties/eeuwen, komt daar nog een veelvoud van dat schamele bedrag bij. Ook jaar in jaar uit.

  Dat is grandioos megalomaan en niet driedimensionaal moordend. Bovendien voor het weerzinwekkende Nederlandse pineutvolk makkelijk op te hoesten.
  Voor echte klasse “prinsen” die de grootste Machiavelli prijs jackpot ooit hebben gewonnen (zonder daar veel ruchtbaarheid aan te geven), is dat trouwens niet teveel betaald: er staan grote (niet nader genoemde) voordelen, voor het pineutvolk horig aan PB BV, tegenover en de wereld houdt de adem in bij zoveel bovennatuurlijke klasse.

  Hoewel ik mij weleens afvraag of een ECHTE prins, dat zijn geliefde volk allemaal aan zou willen doen.

  Enfin ten tijde van de kruistochten had bisschop Jan van Nassau de moeizaam door de bevolking opgehoeste kruistocht-gelden verduisterd (stel je dat eens voor in die tijd!!!) en werd hiervoor “door een walgelijke pineut paus wederrechtelijk” (aldus het morele besef te Dillenburg) geëxcommuniceerd.

  Dit wordt nu alsnog rechtgetrokken door de Islamieten rechtstreeks naar het moeizaam opgehoeste sociale verzekeringsstelsel van de walgelijke pineut bevolking hier te leiden, dat dan zelf, indien men globaal aan de voorwaarde voldoet geen Nederlander te zijn, nog bij de opdrogende voedselbank terecht kan.

Geef een reactie