WEG VRIJ TERUGKEER MICHA BIJ TELEGRAAF

EXTRA: STEUN MICHA FINANCIEEL NU HIJ ZULKE MEGA-SUCCESSEN BOEKT! MAIL NAAR drsmkat@yahoo.com EN ONTVANG HET REKENINGNUMMER VAN DE STICHTING * ENKELE GROTE DONOREN STOPTEN RECENT NA LANGDURIGE RUIMHARTIGE STEUN WAARVOOR ALLE DANK! WE WILL BE VICTORIOUS!

CRIMINELE PEDOFIELEN-BESCHERMER SJUUL PARADIJS DIE KRANT EN CONCERN NAAR ONDERGANG VOERDE GESLACHTOFFERD * GEENSTIJL TOONT OPNIEUW WARE GEZICHT MET ODE AAN JOURNALISTIEKE CRIMINEEL * WE VOORSPELDEN HET AL: WEER MICHA-VIJAND OP DE SCHROOTHOOP VAN DE GESCHIEDENIS * NU GERARD BOUMAN NOG, DE PEDO-POLITIE CRIMINEEL EN HERMAN BOLHAAR VAN HET OM

De weg ligt open voor de triomfantelijke terugkeer van Micha Kat bij De Telegraaf nadat hij in 2008 door Sjuul Paradijs op criminele wijze werd ontslagen omdat Sjuul bang was dat Micha de pedofielen en criminelen bij zijn eigen krant zou exposen. Bij deze gelegenheid verscheen het stuk op KLOL Berufsverbot in de Nederlandse Journalistiek. De volledige implicaties van dat stuk en van wat er in 2008 gebeurde konden zelfs wij op dat moment nog niet zien. Waar het op neer komt is dat elke journalist die zich weigert neer te leggen bij de tirannie van de kinderverkrachters in Den Haag en in toga wordt ontslagen in ons tolerante Nederland. Maar goed, het is nu feest. De zoveelste Micha-vijand uitgeschakeld. De weg lijkt open te liggen voor de triomfantelijke terugkeer van Micha aan de Basisweg alwaar hij de criminele club pseudo-journalisten en crypto-nazi’s kan gaan omvormen tot kwaliteis-journalisten ten dienste van de waarheid en de samenleving. Maar er is ook een zwarte kant: hoe meer succes Micha heeft, hoe meer gevaar hij loopt. Wat doen de Demmink-squads?

Eén reactie op “WEG VRIJ TERUGKEER MICHA BIJ TELEGRAAF”

  1. Moge Micha aangenomen worden bij de Telegraaf, want het zal hun oplage redden.

    Werkelijk, als ik een krant zie met “Pedotop in den haag martelde … en … en …” DAN KOOP IK DIE KRANT!

    Want het gebeurd.
    Kranten die het verzwijgen zijn medeplichtig, terecht verdacht van pedofilie.

Geef een reactie