WEIGERT DE ZWARTE MAFIA DE TELEGRAAF-CLAIM NET ALS DE MICHA-CLAIM TE BEHANDELEN?

OM MICHA TE STOPPEN MOET DE ZWARTE MAFIA ALLE VORMEN VAN LIST EN BEDROG UIT DE KAST HALEN: EEN FRAUDEREND OM, CORRUPTE RECHTERS, INTIMIDATIE VAN ADVOCATEN MAAR DAT IS ALLEMAAL NOG NIET GENOEG! * OMDAT MICHA’S ZAKEN ZO STERK ZIJN IS NU DE ENIGE OPLOSSING: WEIGEREN DE ZAAK TE BEHANDELEN ZOALS HET GEVAL IS MET DE MICHA-CLAIM

[wp_ad_camp_1]

MET UPDATE VAN MICHA’S LOPENDE ZAKEN -DIE HIJ ALLEMAAL MOET DOEN MET EEN ENKELE ADVOCAAT HETGEEN IN FEITE NIET MOGELIJK IS

De Micha-claim is 100% winnend vanuit het simpele feit dat de bron die Micha in zijn gewraakte publicatie over de criminele rechter Westenberg heeft geciteerd, advocaat Hugo Smit, ook gelijk heeft gekregen in zijn claimzaak tegen Westenberg. Westenberg had geen zaak tegen hem mogen aanspannen omdat hij tegen Micha had gezegd dat Westenberg hem telefonisch had geintimideerd -omdat dat de waarheid is. Als Westenberg geen zaak tegen Smit had mogen aanspannen, had hij dat al helemaal niet mogen doen tegen Micha die slechts de boodschapper was van wat Smit zei. Maar Micha’s zaak, bekend als de Micha-claim (ook in deze zaak wordt hij bijgestaan door mr. Stapel), mag niet worden behandeld. In your face. Kan allemaal in Nederland. Alsof alleen dit feit al niet een bewijs vomt voor de criminele samenspanning vanuit de zwarte mafia tegen Micha in al zijn zaken! Tegen deze achtergrond is het natuurlijk de vraag hoet het zal vergaan met de Telegraaf-claim van 1 miljoen. We wachten het af. Hieronder een geupdate overzicht van Micha’s lopende zaken:

CIVIELE ZAKEN

1. De Micha-claim tegen ex-rechter Hans Westenberg. Hoger beroep loopt bij het Hof te Amsterdam. Dat heeft echter aangegeven dit jaar ‘geen tijd’ te hebben voor een behandeling.

2. DNA-zaak tegen Herman Bolhaar. Sommatie-brief is uitgegaan; de zaak staat thans voor dagvaarden. Eis van Micha is dat het OM de signalering van Micha voor de verplichte afname van zijn DNA laat vallen.

VOORLOPIGE GETUIGENVERHOREN

3. Gerard van der Meer: wordt opgeroepen om te verklaren over de omstandigheden waaronder hij de verdediging van Micha heeft neergelegd.

4. Mark Krul: ook deze advocaat zal worden opgeroepen om te worden ondervraagd over mogelijke intimidaties in de Pedograaf-zaak van Micha tegen De Telegraaf.

5. Chris Klomp: wordt opgeroepen om te worden ondervraagd over zijn banden met de staat die hem mogelijk aanstuurt in zijn hetze tegen Micha.

STRAFZAKEN

6. De Vogelenzang dan wel Abbink-zaak: staat voor cassatie bij de Hoge Raad. Micha is door het Hof veroordeeld voor smaad en valse bommeldingen.

7. De Gelauff-zaak: staat voor hoger beroep. Micha is veroordeeld voor ‘smaadschrift’ tegen de NOS-voorman.

8. De graffiti-zaak: hoger beroep bij Hof Den Haag al jaren getraineerd. Het gaat hier ondermeer om het aanbrengen van de waarschuwing op het huis van Joris Demmink een jaar of acht geleden.

9. De Bart Mos-zaak: staat voor cassatie bij de Hoge Raad. Micha is door het Hof opnieuw veroordeeld voor ‘doodsbedreiging’ aan het adres van de Telegraaf-journalist.

10. De Chris Klomp-zaak: Klomp heeft aangifte gedaan van ‘smaad’; Micha heeft een uitnodiging te worden gehoord door de politie afgeslagen en verzocht het dossier direct door te sturen naar het OM.

3 Replies to “WEIGERT DE ZWARTE MAFIA DE TELEGRAAF-CLAIM NET ALS DE MICHA-CLAIM TE BEHANDELEN?”

 1. Dan heb je nog het Europees Hof voor de Rechten van de Mens en dat klinkt net zo goed als het Soros Opvanghuis voor Verweesde Kinderen.

  De gestoorde übermenschen in toga die daar aan de dagelijkse arbeid gaan, hebben zich er o.a. al toe laten verleiden, om de USA ‘deep state’ psychopaten te beschermen voor wat betreft ijskoud tegen (hiertegen weerloze en veelal alleenstaande) EU burgers doorgaande mensenrechtenschendingen, die hun oorsprong nog vinden in WOII en welke zaak deze psychopaten om moverende redenen nog steeds kenmerkend willen laten rotten als een door hen gedumpt lijk op de vuilnisbelt.

 2. Als zelfs Media Studies Centre opgericht in 1999 door niemand anders dan George Soros hier komt Tweeten dan weet je dat je op het goede spoor bent. Hier heb de tweets van MSC en dan kun je ook zien waar Chris Klomp zijn inspiratie vandaan haalt. https://twitter.com/OnlineJourno_?ref_src=twsrc%5Etfw De demonisering van Zwarte Piet, wilders en Trump met stip op 1. Natuurlijk ook het opstoken van een rassenoorlog. Niets laten deze ratten liggen om een burgeroorlog en een oorlog te ontketenen. MSC is een criminele organisatie van een oorlogsmisdadiger. Na de tweede wereldoorlog wisten we wel raad met dat soort mensen. Nu niet gaan zitten janken straks als je met dit soort organisaties mee gedaan hebt en je kop gaat eraf. Wir haben es nicht gewusst gaat nu niet meer op.

 3. In Prins Bernhard BV, een kenmerkend psychopathisch onder een ‘mask of sanity’ verholen USA/GB vazalstaat, bestaat voor de ONDER danen geen sterke rechtszaak tegen het proactief gewelddadige en (gemaskeerd) agressieve systeem.

  Hier begint het al mee (maar ook zal in hoogste instantie ijskoud een absurde “bewuste juridische dwaling” worden uitgesproken door een “perfect gepositioneerde” psychopaat in toga van Van Delden of Gonsalves kaliber):

  MICHA’S LOPENDE ZAKEN -DIE HIJ ALLEMAAL MOET DOEN MET EEN ENKELE ADVOCAAT HETGEEN IN FEITE NIET MOGELIJK IS

  https://m.youtube.com/watch?v=7RByaf1utmA

Geef een reactie