WEKELIJKSE COLUMN VAN MARGARITA HERVAT: SEKS, MACHT, CLINTON EN TRUMP

EXTRA EN BREAKING: SATANISCHE KRACHTEN BINNEN DE FBI WINNEN HET (VOORLOPIG) VAN DE GOEDE: STRAFRECHTELIJK ONDERZOEK NAAR CLINTON-PEDO-NETWERKEN STOP GEZET * WAAR DOET ONS DAT AAN DENKEN?

Seks en macht

“Alles in de wereld gaat om seks, behalve seks. Seks gaat om macht.” Een beroemde uitspraak van Oscar Wilde waar ik de laatste tijd vaak aan moet denken.

Als we kijken naar de aanloop van de Amerikaanse verkiezingen komende dinsdag 8 november, dan zien we dat de strijd tussen beide kampen voortdurend verhevigt. Het Clinton-kamp doet er alles aan om ervoor te zorgen dat het Trump-kamp in een kwaad daglicht wordt gesteld: racistisch, anti-minderheden, populistisch, seksistisch. Vooral het vermeende seksisme van Trump heeft de laatste weken volop in het daglicht gestaan, met aantijgingen van vrouwen die wel heel erg gedateerd zijn.

Het Trump-kamp verdedigt zich de laatste weken met meer en meer succes tegen deze aanvallen door te wijzen op alle mogelijke vormen van corruptie waaraan Clinton zich zou hebben schuldig gemaakt. Nu niet in het minst geholpen door alle onderzoeken die de FBI bij monde van Comey naar buiten bracht. Met als klap op de vuurpijl de relaties met Anthony Weiner, en daarmee met pedocriminele netwerken en satanisme, zoals door diverse alternatieve media deze week naar buiten gebracht. Alweer is seks het ultieme middel in de strijd.

Nemen we Oscar Wilde serieus, dan is het niet erg moeilijk om te concluderen dat we met een enorme machtsstrijd te maken hebben. Een machtsstrijd die zich zeker niet beperkt tot de Amerikanen en hun favoriete volgende president. In deze strijd zien we een strijd om de macht in de wereld, een strijd tussen volk en elite, de schijnbaar machteloze meerderheid, en de heersende klasse. Een oligarchie die al eeuwen alle touwtjes in handen heeft, en die niet zomaar zal weggeven.

“What we are seeing is a power struggle of powerful elites who are backing different sides of an already-rigged process to legitimate a foreign policy agenda that is controlled, not from the White House, but from the real centers of power in the military-industrial complex, the intelligence apparatus, Wall Street, and all of the other places where the shadow government resides.”
Aldus James Corbett) vandaag 6 november in The Corbett Report.

“Now there are also, I think, important divisions within the elites. There are certainly interest groups who don’t want to follow that course. And what we have to address is: What are the conflicts internally, within those elite groups? Why all of a sudden is there a shift away from Hillary? Is that shift away from Hillary supportive of a Trump presidency, which is also subject to control and manipulation and so on? Or, alternatively, are these elites thinking of something else, which could be the transition (not immediately) towards a martial law situation?”
Professor Chossudovsky recentelijk, ook in The Corbett Report.

Wat zowel Corbett als Chossudovsky duidelijk maken is dat de echte strijd gaat om het beëindigen van de macht van deze elites. Daarin is een zege van Trump een eerste stap. Het aantonen van de verdorvenheid van Clinton en alles waar zij voor staat, een tweede. We staan als mensheid voor de opgave om een einde te maken aan ons eigentijdse Sodom en Gomorra. Waar niemand deugde, en die volledig door God vernietigd werden volgens het Bijbelse verhaal.

Maar zo simpel is het niet in deze tijd. We moeten het met elkaar als mensen doen. Hoe? Door onbevreesd elke vorm van kwaadaardigheid aan het daglicht te brengen, onder ogen te zien en onszelf van haar macht over ons te bevrijden.

En last but not least, laat deze strijd ons er niet van weerhouden om vol overgave te genieten van onze liefde voor elkaar. Als seks weer om seks gaat. Zo kan er een nieuwe wereld ontstaan, waar macht gedeeld wordt, in plaats van uitgeoefend door een kleine groep over de rest van de wereld.

Margarita
margarita030716@gmail.com

3 Replies to “WEKELIJKSE COLUMN VAN MARGARITA HERVAT: SEKS, MACHT, CLINTON EN TRUMP”

 1. Kijk de hele film uit 1957, of alleen het laatste stukje van 1.02.43. tot het einde 1.07.58
  Dat bevestigd nog maar weer eens de onmetelijke weeffouten in een onmenselijk systeem.

  De film werd in Frankrijk tot 1975 geboycot en werd niet gedraaid in de Franse bioscopen.
  Kirk Douglas heeft veel geld verloren en werd jarenlang geen rol meer aangeboden door de grote US filmproducenten.

  https://www.youtube.com/watch?v=3t5xT2_8EZ4

 2. Oscar Wild was beroemd, wist alleen niet in wat voor een lijf hij logeerde.

  Mijn vader was niet beroemd, maar sprak heel simpele woorden met ” Jongen alles in deze wereld draait om de ‘fluit en de duit.’

Geef een reactie