WELKE GEHEIME NOTA LIET STAATS PAUL BLOKHUIS THUIS SLINGEREN ZODAT ZIJN DOCHTER DIE KON LEZEN?

WAS HET DE NOTITIE ‘UITMOORDEN NEDERLANDSE VOLK VIA VACCINATIES 2018-2020’? * OF GING HET OM HET JAARVERSLAG 2017 VAN DE TASKFORCE CHEMTRAILS? * NEE, NATUURLIJK NIET! HET WAS DE BLUEPRINT VAN HET ‘KANKER-PROJECT 5G-STRALING TER REDUCTIE VAN DE BEVOLKING’ * OF ZOU HET TOCH GAAN OM DE TAAKOMSCHRIJVING VAN DE NIEUWE FUNCTIE VAN FRED TEEVEN IN DE ‘KINDEROPVANG’? * WAT HET OOK GEWEEST IS, JULIA BLOKHUIS (18) IS NIET MEER ONDER ONS WEGENS (DE TELEGRAAF) ‘ZEER ERNSTIGE UITVALSVERSCHIJNSELEN VAN NOG ONBEKENDE OORZAAK’ * NAAR VERLUIDT LOOFT HET KABINET-RUTTE EEN MILJOEN UIT VOOR DEGENE MET DE ‘GOUDEN TIP’ OVER DE DOODSOORZAAK VAN JULIA

10 Replies to “WELKE GEHEIME NOTA LIET STAATS PAUL BLOKHUIS THUIS SLINGEREN ZODAT ZIJN DOCHTER DIE KON LEZEN?”

 1. Zou deze CU dekmantel ‘gullible fool’ waarlijk volledig van de smerige Prins Bernhard BV ‘deep state’ smeerlapperijen op de hoogte zijn gesteld bij zijn aantreden?

  Dan is hij (net als Arie Slob enzo) geen ECHTE christen, als hij niet subiet het bijltje er bij neer heeft gegooid en de tegenaanval is gaan helpen organiseren.

  Misschien kunnen we Ronald van Raak of Pipo de Clown eens benaderen om het te vragen…..

 2. U bent walgelijk.

  En dat is niet omdat u zulke rake vragen stelt en daarmee de vinger op de zere plek legt. In dat geval zou u walgelijk maar wel bewonderenswaardig zijn.

  Nee. U bent walgelijk omdat u zonder enige aanleiding en grond deze insinuaties doet.

  1. Het feit overigens dat u dit soort dingen kan uitspreken zonder dat u daarvoor een persoon met een stroomstootwapen of een aanhoudingsbevel voor u krijgt, bewijst wel dat die ‘Demmink squads’ die mensen volgens u ombrengen of wat dan ook helemaal niet bestaan.

 3. Binnen het establishment in zijn algemeenheid heb je je nu eenmaal aan een bepaalde bedrijfscultuur te houden. ZIJ doet dat door het electorale gepeupel via steeds ranzigere misinformatie ploeterend achter een voorgehouden worst van de belastingdienst gefocust te houden, en HIJ doet dat door net voor zijn gebakken lucht bijstandsgerechtigde dan wel hoerlitieke aanstelling publiekelijk subliminaal aan Jorus D. te verzekeren echt niet voor zijn pedofratsen onder te zullen doen?!

 4. Micha, je beweert impliciet dat ze is vermoord. Je bent dus weer eens bezig over de rug van een onschuldig kind je gram te halen. Hoe pervers moet je wel niet zijn om zoiets droevig uit te willen buiten voor je eigen droeftoeteragenda? Ga je heel diep schamen, vunzige dorpsidioot!

Geef een reactie