WERDEN ECHTGENOTES WIEGEL VERMOORD WEGENS PEDO-KENNIS?

THE PLOT THICKENS BY THE MINUTE: WAS HANS WIEGEL GAST OP DE PEDO-HORROR BOOT VAN EDWARD HEATH? * WISTEN DE VROUWEN VAN WIEGEL VAN ZIJN WERKELIJKSE SEKSUELE VOORKEUR EN WERDEN ZIJ DAAROM VERMOORD? * DEZE SITE KREEG DE AFGELOPEN JAREN TALLOZE TIPS OVER ‘DE ECHTE HANS WIEGEL’
[wp_ad_camp_1]
Het kan natuurlijk toeval zijn, dat tot twee keer toe de vrouw van een van ’s lands meest invloedrijke politici ‘omkomt’ bij ‘een verkeersongeluk’. Maar het kan even zo goed moord zijn. En die laatste hypothese wint aanzienlijk aan waarschijnlijkheid op basis van de pedo-onthullingen van de laatste maanden. Deze site beschikt al jaren of info dat Hans Wiegel een van de ‘pedo-godfathers’ is van de VVD. Voor de ‘buitenwereld’ en voor zijn ‘loopbaan’ ging hij schijnhuwelijken aan met vrouwen net als pedo-politicus Ed van Tijn deed. De hypothese dringt zich aan, dat deze vrouwen ontdekten waar Hans werkelijk mee bezig was, net als de Hongaarse vrouw van Camiel Eurlings. Die laatste wist de Nederlandse pedo-horror-movie te ontvluchten door de benen te nemen naar Hongarije, maar de vrouwen van Hans waren minder gelukkig: die werden -volgens deze redenering- afgeslacht als Fred de Brouwer en Theo van Gogh. Zoals we onthulden in dit artikel is de VVD in de greep van de pedofielen sinds het leiderschap van Harm van Riel. Wiegel werd ‘ontdekt’ door de pedofiel Van Riel (hij was diens schandknaap) zoald Ed Nijpels de schandknaap was van Hans Wiegel. Alle puzzelstukjes vallen nu op hun plaats. Misschien kan het onderzoek naar de dood van de vrouwen van Wiegel worden heropend en kan Hans worden gearrsteerd wegens kindermisbruik en moord. Misschien. Misschien ook niet.

17 Replies to “WERDEN ECHTGENOTES WIEGEL VERMOORD WEGENS PEDO-KENNIS?”

 1. Belangrijke politiek figuur. Twee echtgenotes komen om in auto-ongelukken.
  1x ok, maar twee keer is teveel van het goede.

  Het is in ieder geval fishy.

 2. https://www.youtube.com/watch?v=EaVAN_Ok1W0

  https://www.youtube.com/watch?v=hPYl5XPocE0

  Uit deze gesprekken blijkt niet dat je al jaren bent voorzien van deze info, normalerwijs gooi je aan het eind van het gesprek er wat drogredeneringen er tegen aan als je niet je gram kan halen.
  En deze beweringen had je absoluut aangehaald.

  Overigens wat is de redden dat je Wiegel in dit daglicht zet, had je toevallig weer een poging ondernomen om een onderhoud te hebbenmet Wiegel.
  En had de man geen trek in je grappen en grollen en heb je vervolgens uit racune maar dit brouwsel ter wereld geholpen.

  Met een beetje mazzel kan je strak weer het toneelstukje opvoeren als Wiegel er werk van maakt, kan je vervolgens weer jengelen over de zwarte mafia die je tergt

  1. LS…

   Ome Hans kijkt wel uit… Met zijn reputatie van vermoordde echtgenotes kan hij al zo moeilijk een vriendin krijgen. Neeee ! Deze sluwe gladjakker kijkt wel uit !

 3. Ja Lidy cohen de vrouw van job cohen is ook dood https://twitter.com/nrc/status/629928532764938240

  Eigenlijk óók vermoordt daar ze stierf aan ms wat een infectieziekte wegens geinjecteerde strontbacterien is in Kinderen en ook in vaccins aan getroffen waardoor dat in het zenuwstelsel gaat setelen en vandaar ook de enorme massas jonge Mensen in rostoelen de afgelopen 35 jaar.

  Niéts ze té gek in hun strijd tegen de Medemens om hun weelde en bankrekeningen zelfs eigen families niet. En woekerschippers maar schranzen van haar mafia woeker accijnsen en mafia woeker premies. Háár family zál géén ms hébben denk ik dan!

  1. Énkele nog maar van de methoden waarmee ze Ons Volkje van naoorlogs 6,5 miljoen naar heden de 2 miljoen reduceerden en uitroeiden buiten de vergassingen van 2 miljoen door prins bernard en zijn 50.000 molukse zwarte pieten via de TU Eindhoven.

   Van die 2 miljoen is nog eens 1,5 miljoen raciale relaties cq huwelijken en misbruik in verkracht en gedrogeerd. Dé jood en zijn prooi de semiet en zijn troffee de afrikaan en zijn lékker ding de arabier en hun harem.

   In de oorlog hadden ze al 1 miljoen Nederlanders vermoordt door ze op transport te zetten en meer met een Holomodor als hongerwinter verkleedt waar van aantallen onbekend.

   Dit alles als onderdeeltje van eeuwen van exterminatie en kolonisatiewerk der asiaten via allerlei ondoorzichtige proxies waar onze koningshuizen overheden religien rassenhaat zaaien wijkterroristen drugs drank medicijnen wetgevers eucommisie media medici chemische en farmaceutische en zelfs spoorweg bedrijven er een paar van zijn.

   En scredderen maar met die woodchippers Wereldwijd langs de spoorlijnen waar de bot en tand fragmenten in Rusland nog open en bloot langs de viaducten liggen ná massa vergassingen in tunnels.

 4. Laten we Wiegel en Edje Kadetje eens gericht op psychopathie TESTEN. Meten is immers weten.

  Valt die test positief uit, dan moet inderdaad met andere ogen naar toevalligheden/incidenten/geruchten in de levensloop gekeken worden.

  Bel de eigenaardig glimmende sinjeur nog eens op en vraag of ie meedoet aan een psychopatentest. Samen met MK, ja gezellig!

  1. HEEFT MICHA KAT DE BENEN GENOMEN WEGENS PEDO-KENNIS?

   THE PLOT THICKENS BY THE MINUTE: WAS MICHA KAT GAST OP DE PEDO-HORROR BOOT VAN EDWARD HEATH? * WIST DE WERKGEVER VAN MICHA VAN ZIJN WERKELIJKSE SEKSUELE VOORKEUR EN IS HIJ DAAROM ONTSLAGEN? * DEZE SITE KREEG DE AFGELOPEN JAREN TALLOZE TIPS OVER ‘DE ECHTE MICHA KAT’

   Kijk eens hoe gemakkelijk dat gaat. Je kunt van alles uit je duim zuigen en door er een vraagteken achter te zetten kun je altijd volhouden dat je gewoon vragen stelt. Je beschuldigt Wiegel ja nergens van? Maar we weten allebei dat je Wiegel op deze manier keihard beschuldigt gebaseerd op niks. Op naar de volgende rechtszaak!

 5. >> WAS HANS WIEGEL GAST OP DE PEDO-HORROR BOOT VAN EDWARD HEATH? * WISTEN DE VROUWEN VAN WIEGEL VAN ZIJN WERKELIJKSE SEKSUELE VOORKEUR EN WERDEN ZIJ DAAROM VERMOORD?

  Ik zou zeggen: bel hem nog eens op. Wiegel heeft je altijd keurig te woord gestaan, zelfs als hij je eigenlijk zat was. En heb dan eens het lef om bovenstaande vragen mondeling aan hem te stellen in plaats van veilig via een internetforum. Nu staan er nog vraagtekens achter, morgen zijn dat uitroeptekens en heb je weer een nieuwe aangifte wegens smaad aan je broek.

  1. Wat wiegel vérder betreft..als je niet talrijke Kinderen had verkracht had je doodsimpel GEEN ENKEL positie van belang in heel het Land. Voor hogere posten als ministerschappen presidentschappen kwam daar nog veelvoud Kinder móord bij!

   Rituelen van de cabal centraalbankiers adel…bruggen achter je verbranden voor noway back totale overgave en loyaliteit. Dus we zitten met brandhout geheel het Lands bestuur van gemeenten en schooltjes af aan!

 6. Dit is al de tweede keer binnen een jaar dat je met veel bombarie een rechtszaak aankondigt waarna het vervolgens oorverdovend stil wordt en je doet alsof je neus bloedt. Vorige keer kwam het excuus dat je advocaat zich zou hebben verslapen (https://swapichou.wordpress.com/2014/11/15/micha-spreekt/comment-page-1/#comment-29470), wat heb je deze keer voor excuus om niets te melden? Vooruit met de geit Micha! Hoe zit het nu met dat hoger beroep?

  Het mooiste is nog dat je mij het verwijt gaf “er niets van te snappen”. Nu lijkt het erop dat je zelf nog niet weet hoe een agenda werkt…

Geef een reactie