WERELD RAAKT IN GREEP VAN TOTALE PANIEK

ALLES WAT ALEX JONES EN MICHA KAT AL MEER DAN TIEN JAAR LANG SCHREVEN EN VOORSPELDEN KOMT UIT * NU IS DE ENIGE VRAAG NOG: KOMEN DE BEVOLKINGEN IN OPSTAND VOORDAT ZE WORDEN UITGEMOORD? * MASSAPROTESTEN IN GRIEKENLAND TEGEN DE NWO: DE VOORTEKENEN ZIJN GUNSTIG

[wp_ad_camp_1]

4 Replies to “WERELD RAAKT IN GREEP VAN TOTALE PANIEK”

 1. Jones vermoedt wel een onmetelijk diep donkerbruin gevaar voor de complete existentie van de kant van -door hem verder nauwelijks begrepen- de aberratie die ONmensen/ANTI-mensen (psychopaten) tot stand brengt.

  Dat ziet hij wel juist.

  Verder moet hij maar zien -hier mag men enige empathie voelen……indien mogelijk- dat hij in de harde en commerciële Amerikaanse maatschappij zijn hoofd en dat van zijn medewerkers boven water houdt.
  Hij krijgt n.a.w. inderdaad geen enkele steun van de ‘pure evil’ machten en krachten die in de USA in het geniep op de achtergrond (dit is zonder adequate tegenmaatregelen eigenlijk onvermijdelijk) aan de touwtjes trekken.

 2. Beste Micha,

  Alex Jones is een acteur, iemand die zijn geld verdient met dingen vertellen die mensen willen horen, niet omdat ze waar zijn. Hij speelt in op angstgevoelens en paranoia, dat is ontzettend makkelijk scoren. Niets van wat hij aan rampspoed heeft voorspeld, is uitgekomen en als zijn voorspelling wel een keer uitkomt, is dat meer aan toeval te wijten dan aan zijn voorspellende gave. Hij schreeuwt hard maar zegt niets. Hoe zou hij aan die informanten moeten komen? Waarom zouden die informanten hem opzoeken en niet de Washington Post? Juist mensen die zichzelf allerlei profetische gaven en een bovengemiddeld kritische houding aanmeten, zouden moeten zien dat deze man gewoon een oplichter is. En wie trappen er het hardste in? De “wakkere mensen”.

 3. Alex Jones is voor mij als een verkoper bij Media Markt die de werking van de computer uitlegt aan Peter Norton, wanneer hij het over psychopaten heeft.

  Héél merkwaardig en niet te stuiten……klok wel horen luiden, weet niet waar de klepel hangt.

  Zo nu ff een slokje nacine iodine om mezelf op te peppelen. Dat is zo langzamerhand wel nodig.

Geef een reactie