WESTENBERG EN DE STAAT BEKENNEN VOLLEDIG SCHULD DOOR SABOTAGE VAN MICHA-CLAIM

MORGEN OP NIBURU.CO: DE AFSCHUWELIJKE WAARHEID OVER DE ZAAK-WESTENBERG * WAAROM WEIGERT HET OM TE ANTWOORDEN OP MICHA’S VERZOEK OM EEN VRIJGELEIDE? WAAROM MOET MICHA TEGEN ELKE PRIJS WORDEN WEGGEHOUDEN UIT DE RECHTZAAL? LEES HET MORGEN OP NIBURU.CO

IN PLAATS VAN DE ZAAK TE BEHANDELEN IN EEN EERLIJK EN OPEN PROCES WAARIN ALLE ASPECTEN EN FACETTEN AAN HET LICHT KUNNEN KOMEN WORDT GEKOZEN VOOR INTIMIDATIE EN GEHEIME RECHTSPRAAK * DE ZITTING ZAL NIET WORDEN GEFILMD WANT OOK DE ENIGE DIE DAT ZOU KUNNEN DOEN, NICO VAN DEN HAM, IS REEDS ZO GEINTIMIDEERD DAT HIJ AFZIET VAN HET BEZOEKEN VAN DE ZITTING * HET IS PRECIES ALS MET DE ZAAK-DEMMINK: OOK HIJ KREEG GEEN ‘EERLIJK PROCES’ OM ZIJN ONSCHULD TE KUNNEN AANTONEN HETGEEN OOK IN ZIJN ZAAK BEWIJS VORMT VOOR SCHULD EN EEN DE FACTO BEKENTENIS * REEDS DE ROMEINEN HADDEN DIT DOOR: FATETUR FACINUS IS QUI IUDICIUM FUGIT

2 Replies to “WESTENBERG EN DE STAAT BEKENNEN VOLLEDIG SCHULD DOOR SABOTAGE VAN MICHA-CLAIM”

  1. Er is niets dat Micha belemmert om zijn rechtszaak te bezoeken. Hij zal als veroordeelde crimineel echter zijn DNA moeten afstaan, zo is dat nu eenmaal in de wet geregeld.
    Ik snap wel dat hij daar moeite mee heeft maar als hij geen verdere strafbare feiten te verbergen heeft hoeft hij die DNA-afname ook niet te vrezen.

    Ik denk dat die DNA-afname een smoes is. Micha heeft nog wat straffen openstaan in Nederland en hij is bang dat hij wordt opgepakt om die uit te zitten. Zeg dat dan en zeur niet over die DNA.

  2. En ik heb geeneens geld om treinkaartje te kopen dus kan niets eens komen, overwoog het wel. Koning willy geeft zichzelf 1,4 miljard cadeau en een BTW verhoging aan de armste 400.000 mensen, zieken, bejaarden tijdelijk werklozen helpt hij nog verder de shit in. Het is een smeerlap.

Geef een reactie