WESTENBERG-HYSTERIE: ADVOCATEN-DEKEN WEIGERT TE ZEGGEN VOOR WIE HIJ OPTREEDT IN ZAAK-WESTENBERG

LANDELIJK DEKEN WALTER HENDRIKSEN: ‘IK TREEDT NIET OP VOOR DE RAAD VOOR DE RECHTSPRAAK. NOOIT GEDAAN’ * HOE KOMT UW NAAM DAN BOVENAAN DE UITSPRAAK TE STAAN IN DE ZAAK-WESTENBERG? ‘GEEN IDEE’ 09 Nov 2015 12:58 Outgoing

Gedaagde Sub 1 is Westenberg. Gedaagde sub 3 is De Staat der Nederlanden [ZIE SLIDER]. Wie is Gedaagde sub 2, de client van de Landelijk Deken van de Nederlandse Orde van Advocaten Walter Hendriksen? De deken weigert het te zeggen in het telefoongesprek met Micha van hedenmiddag. Wellicht was Micha iets te snel met het invullen van Gedaagde sub 2 en valt de Raad voor de Rechtspraak samen met Gedaagse sub 3, bijgestaan door Houtzagers die eerder inderdaad de Raad bijstond. Je weet het niet. Ze maken er zo’n ingewikkelde en geanonymiseerde puinhoop van dat er geen touw meer aan vast te knopen is. Maar aan de essentie doet dit alles niets af: Hendriksen opereert in de zaak-Westenberg aan de kant van de liegende en corrupte rechter en tegen Micha. Dat is natuurlijk een schande, maar nog een grote schande is de houding van Hendriksen in het telefoongesprek. To be continued.

5 Replies to “WESTENBERG-HYSTERIE: ADVOCATEN-DEKEN WEIGERT TE ZEGGEN VOOR WIE HIJ OPTREEDT IN ZAAK-WESTENBERG”

 1. Als “de koning” zich uitgevende dus de kleinzoon van de landsverkrachter en SS psychopaat Bernhard zur Lippe B. met backup van “de bevrijders” zijnde het in de USA/GB omhoog gevallen psychopathische netwerk van (o.a. maar meest aansprekende voorbeeld) de ijskoude gruwelslachters van Dresden.

  Hendriksen klonk ook nogal strikt logisch en onderkoeld……

 2. Graaf Leo Tolstoi constateerde en schreef al dat advocaten de trawanten zijn van de rechters.

  Met de advocateneed, niet op de grondwet, maar op de koning krijgt dat in de Oranje/PB BV democratische rechtsstaat een extra frisse betekenis.

  Die NOVA zit gewoon bewijsbaar tot over de oren in de medeplichtigheid aan staatscriminaliteit en is daarmee een CRIMINELE ORGANISATIE en onderdeel van het PB BV onderdrukkingsapparaat.

 3. Ze maken er zo’n ingewikkelde en geanonymiseerde puinhoop van dat er geen touw meer aan vast te knopen is.
  ===================

  Psychopaten zijn verbale fenomenen (een normale gevoelswereld is er niet dus ze hebben niets anders om handen dan frasen aan elkaar te knopen). Het is vrijwel onnavolgbaar wat ze allemaal uitkramen, maar degene die er de moeite voor neemt (!) en die het lukt (!) komt steevast tot de conclusie, dat het einde er (kenmerkend grenzenloos) van zoek is en dat er kop noch kont aan zit.

  Grijnzende ledigheid. 2 + 2 = 5. ‘Pure evil’.

Geef een reactie