3 Replies to “WETENSCHAPPELIJKE ERE-PRIJS VOOR CORONA-MASSAMOORDENAAR JAAP VAN DISSEL”

  1. Door het (als op de autopiloot vanaf de geboorte) infiltreren en overnemen (usurperen) van de overheid, proberen bepaalde (zeer gevaarlijke en proactief bedreigende) devianten = door het ontbreken van een normale emotionele wereld, abnormaal, als een onstuitbare stoommachine energieke (intelligente zgn. ‘adapted compensated’) psychopaten (‘snakes in suits’ van het schoolvoorbeeldig type Bernhard zur Lippe B.) hun ABJECTE dromen tot realiteit te maken.
    Eenmaal in een dergelijk gekkenhuis beland of geboren zijnde waar dat (de hele boel ondermijnend en naar de hand zettend) gelukt is, zien we bijv. illegale en niet verdiende “koningin” Wilhelmina…..eveneens illegale (vermoedelijk, evenals de nassauers, stammend van een ooit in het feodaal bestuur met grenzenloze, proactief vijandige ‘List und Tücke’/driedimensionaal crimineel geweld ‘of sorts’ binnengedrongen psychopatische boer) “Prins” Bernhard niet verdiende lintjes opspelden en pluimen in zijn reet steken = in zgn. ‘common collusion’, onder het motto:
    ALLES IS VOOR BASSIE/(de = steeds dezelfde alien mindset….).

  2. Net als dat ere doctoraat voor psychopaat Winston Churchill, die reeds in Engeland flatgebouwen vol met stakers in de hens wilde steken enz. enz. enz. = het van psychopaten bekende SPOOR, baggerend door het leven. Helemaal Knotsgek bij die oranje (geusurpeerde) Universiteit van Leiden. Riekt naar figuren van het deviante kaliber “rechter Abbink” op sleutelposities daar !!!

  3. Ach, is Van Dissel ineens een ‘massamoordenaar’? Misschien in het hoofd van Joost Knevel, die tot op heden nog geen snipper bewijs heeft aangeleverd.

Geef een reactie