WHITEWASH JORIS DEMMINK: YOUTUBE-FILMPJES DEFINITIEF GESTOLEN VAN MICHA

NA HET WITWASSEN VAN JORIS DEMMINK OP WIKIPEDIA EN GOOGLE NU THE NEXT STEP: YOUTUBE * ERIC DONK EN DE DEMMINK-MAFIA HEBBEN AL HET DEMMINK-MATERIAAL OP YOUTUBE NU IN EIGENDOM NA EEN ONGEKENDE JURIDISCHE PLUNDERTOCHT MET EEN SLEUTELROL VOOR DE ‘ADVOCAAT’ VAN MICHA DOEKO BOSSCHER
[wp_ad_camp_1]
Ze maken er wel werk van, de pedo-witwas-machine rond Joris Demmink. Over een jaar of tien zal Demmink uitsluitend nog bekend staan als die ’terzake-kundige’ SG van het Ministerie waarvan het portret statig hangt tussen de tientallen andere SG’s uit de geschiedenis, alhoewel, er is nog steeds geen opvolger bekend van Joris Demmink na de tragische aftocht van Pieter Cloo dus misschien is het portret van Demmink wel het laatste in de rij… Wat hier ook van zij, al het YouTube-materiaal dat Micha samen met Eric Donk heeft gemaakt is nu ‘officieel eigendom’ van de labiele junk Donk na een ongekende en hondsbrutale juridische overval. De rol van Judas werd hierbij gespeeld door Micha’s advocaat Doeko Bosscher die in de zaak tegen Eric alles frustreerde en saboteerde en uiteindelijk buiten Micha om een schikking trof met Donk. Bosscher probeerde ook de Micha-claim tegen Hans Westenberg op te blazen, maar dankzij accuraat ingrijpen van Micha is dat (for the time being) nog niet gelukt omdat Micha de dossiers net op tijd kon onderbrengen bij een andere advocaat -wat Bosschier overigens ook nog eens trachtte te saboteren. We wensen Eric Donk veel plezier met ‘zijn’ Demmink-filmpjes waarvoor hij niet alleen betaald is door Micha als zijn cameraman, maar die hij nadien ook nog eens verkocht aan andere media zonder Micha daarin te laten meedelen. Nu zal Donk al het materiaal wel afstaan aan de pedofielen in ruil voor zijn leven gratis wiet. Lang leve Nederland en de vrije media!

3 Replies to “WHITEWASH JORIS DEMMINK: YOUTUBE-FILMPJES DEFINITIEF GESTOLEN VAN MICHA”

 1. “”De rol van Judas werd hierbij gespeeld door Micha’s advocaat Doeko Bosscher die in de zaak tegen Eric alles frustreerde en saboteerde en uiteindelijk buiten Micha om een schikking trof met Donk.””

  mhhh klopt je verhaal wel??

  Volgens mij en advocaat vd Meer hadden Kat en Donk samen een rechtszaak, vervolgens stelde Kat zich vreemd waar zelfs vd Meer zijn vraagtekens over had.
  Vervolgens kon vd Meer de zaak niet voortzetten aangezien hij dan problemen zou krijgen en kon dus niet enkel Donk verder helpen.
  En heeft vervolgens de advocaat Boscher de belangen behartiging voortgezet van Donk.

  Op credits van Boscher hoeft Kat ook niet te rekenen aangezien hij al in een eerder stadium Boscher op een vreemde manier heft weggezet, terwijl hij nog in goeder trouw was met Kat en vervolgens op de website een heel ander verhaal las in een beldigende vorm.
  De advocaat hier vervolgens ook niet van gediend was, en vervolgens met Kat heeft opgenomen wat dit te betekenen had.

  Kortom Bosher heeft geen enkele verplichting aangaande Kat, Kat is nogal gauw beledigd en reageeert vervolgens weer als een klein kind “how dear you the big Micha Kat bla bla bla ……… grootheids waazin van een flut journalist.

  Overigens de filmpjes zijn 0,0 waarde en je loopt alleen te zeiken om niks.
  Dit sort filmpjes kan ik evenwel produceren, effe een reisje naar Ierland en je staat met hetzelfde smoelwerk als Demmink op film.Enmet mijn opzet zullen je ogen ook uit je kassen rollen van schrik.

  Overigens blijktt wederom uit je reactive dat het niet gaat om de misbruikte kinderen maar de ego van Kat.

  beste bezoekers van deze website, doet u gauw een donatie zodat de webmaster zijn onderzoekswerk kan voortzetten whahahahahah

Geef een reactie