WIE IS FRED WESTERBEKE, DE MAN DIE DE DERDE WERELDOORLOG ZAL ONTKETENEN?

LEIDER VAN HET STRAFRECHTERLIJKE ONDERZOEK NAAR DE DADERS VAN DE MH 17-RAMP MOET DE TREKKER OVERHALEN EN POETIN BESCHULDIGEN VAN MASSAMOORD * HET OVV-RAPPORT BESCHULDIGT RUSLAND OP GEEN ENKELE WIJZE * VERBLUFFEND WEINIG BEKEND OVER WESTERBEKE MAAR WAT WE WETEN WIJST OP CORRUPTIE EN TOTALE ONDERWORPENHEID AAN DE STAATSMACHT

[wp_ad_camp_1]

Hij is een politie-man die vanuit het korps werd ‘gelanceerd’ binnen het OM. Dat is zo wie zo een slecht teken. De falende Gerard Bouman ging dezelfde weg voordat hij vanuit de top van het OM weer terugkeerde naar de politie om de hoogste troon te beklimmen. Het OM gebruikt mensen als Bouman en Westerbeke als pittbuls om het vuile werk op te knappen waar de ‘aristocraten van Minerva’ zelf geen zin in hebben. Ze behoren dus niet tot de ‘elite’ en zijn van eenvoudige komaf. In 2009 verlaat Westerbeke de politie om hoofdofficier te worden in Utrecht. Reeds twee jaar later vertrekt Westerbeke om op de OM-troon te gaan zitten in Rotterdam, een forse promotie. Dan gebeurt er iets HEEL merkwaardigs dat geen enkele aandacht krijgt in de media: in april 2014 keert Westerbeke vanuit Rotterdam opeens terug naar zijn oude positie in Utrecht. Dit is een totale breuk met hoe carrieres binnen het OM normaal gesproken verlopen. Wij denken dat Westerbeke door Bolhaar in Utrecht is neergezet om daar enkele hyper-gevoelige zaken te kunnen ‘doofpotten’ zoals de vervolging van de criminele rechter Hans Westenberg en dat hij vervolgens ook werd ingezet in het MH 17-onderzoek als van bovenaf aangstuurde ‘doofpotter’. Voor iemand in zijn positie is er opvallend weinig te vinden over de track records van Westerbeke. Maar wat we vinden is alermerend genoeg. Nog in zijn politie-tijd is hij betrokken bij een van de meest schimmige zaken uit de Nederlandse crime-geschiedenis, een zaak met ontegenzeggelijke banden met het Demmink- en het pefofielen-dossier: de ‘lekkende Turkse tolk’. In zijn ‘eerste periode’ als hoofdofficier in Utrecht haalt hij in 2009 heel even het nieuws als de man die Jan Kamminga van de VVD, een van de meest corrupte en criminele leden van die partij uit de geschiedenis, ‘witwast’. Begin 2012 komt aan het licht dat Westerbeke in zijn politie-tijd heeft samengespannen met Justitie-minister Hirsch Ballin in een van de grootste zwendel-zaken uit de Nederlandse crime-geschiedenis die zich weer concentreert op Turkije. Het gaat om de Benoit-zaak; hier de achtergronden. Deze Fred Westerbeke is thans door de Justitie-top in Den Haag naar voren geschoven als de knecht die in opdracht van de NWO de trekker moet overhalen en Poetin moet gaan beschuldigen van massamoord op bijna 200 landgenoten. Als het zover komt. Maar dat heeft er op dit moment alle schijn van.

4 Replies to “WIE IS FRED WESTERBEKE, DE MAN DIE DE DERDE WERELDOORLOG ZAL ONTKETENEN?”

 1. Een normaal mens zou nu van schaamte abdiceren en zich als kluizenaar in de wouden van Argentinië terugtrekken.

  Net zoals je van Hillary Clinton zou verwachten na van “Cigar Bill’ gescheiden te zijn.

  Maar de typisch SCHAAMTELOZE (!) onstuitbare ‘yes we can’ mentaliteit van psychopaten, belet IEDER normaal menselijk inzicht en gedrag.

 2. Hier uit Wikipedia de aartsleugen van “Van Nassau”. In werkelijkheid bedelt de landsheer, de Prins-Bisschop van Münster tevergeefs om bijstand tegen een gruwelijke roversbende van vader op zoon (!) die eindeloze trammelant veroorzaakt in de omgeving van Laurenburg. Die hulp blijft telkens uit en nu komt de menselijke vergissing: Hij denkt met NORMALE criminelen van doen te hebben en denkt bijbels: Ze willen mijn mantel stelen, dan geef ik ze mijn hemd nog erbij. Dat zal ze doen begrijpen dat ze fout bezig zijn.

  Zodoende beleende “Het Sticht” de toemalige ongenaamde roverhoofdman met Laurenburg om ze tot inkeer te doen komen, de trammelant voor de geterroriseerde burgers te doen ophouden en de leenman aan zich te binden.

  Bij een normale crimineel had dat inderdaad succes kunnen hebben, maar bij een anti-sociaal/psychopaat kom je juist van de wal in de sloot terecht. Die neemt a.h.w. je hemd ook nog, snijdt daarna je keel door en maakt de bevolking wijs dat jij hem de keel wilde doorsnijden en dat hij zich wel moest verdedigen.

  De volkomen onbewezen afstamming van Lipporn en (als bastaard) van Karel de Grote zijn typisch psychopathische DEKMANTELS (voor als iemand vragen zou gaan stellen over de afstamming):

  =================
  Der 1093 genannte Dudo von Laurenburg ist vermutlicher Stammvater des Hauses. Die Burg Laurenburg, wenige Kilometer flussaufwärts von Nassau an der Lahn gelegen, war der Herrschaftssitz des Geschlechts, zuvor vermutlich der Ort Lipporn. 1159 wurde die Burg Nassau zum Sitz des Geschlechts, das sich seither nach dieser Burg nannte.
  ===================

 3. Gaan de netwerkende westerse ‘adapted compensated psychopaths’ Rusland slopen: ‘Yes we can’.

  ALS ZE NIET MET SPOED GESTOPT WORDEN

  TESTEN EN UITNEMEN!!!

 4. De leden van Minerva zijn niet van eenvoudige komaf?

  De “Oranjes” “zelve” zijn van eenvoudige komaf: een over lijken gaande roversbende die de boel bij Laurenburg onveilig maakte.

  ‘Blending in’ hebben ze (eertijds als ‘alien mindset’ volkomen onbegrepen en onherkend) op typisch ‘adapted compensated psychopathic’ wijze de adel (dit staat normaliter voor werkelijke hoge begaafdheid op moreel/warm menselijk gebied: niet die van Machiavelli en zijn psychopathische idool de woekerende bastaard van LAGE en bedenkelijke adel Césare Borgia) weten te infiltreren en……te ruïneren: ‘You will be stabbed in the back sooner or later’ en psychopaten laten typisch rokende puinhopen achter, het ‘gemeene volck’ dusdanig manipulerend, dat die van de gruweldader een held maken en van diens slachtoffers (KENMERKEND voor de ‘yes we can’ mentaliteit van deze abnormaal 100% vreesloze anti-socialen: in eerse instantie de echte moreel hoogbegaafden = de menselijke adel, de rest valt dan als een rijpe appel in hun mand) de dader.

  ‘Turning tables around and making YOU the culprit’

  ===============
  
   Premier Rutte verdedigt de verhoging
  van het inkomen van de koning,koningin
  Máxima en prinses Beatrix.In de Tweede
  Kamer zei hij dat daar afspraken over
  zijn gemaakt en dat die niet opeens
  moeten worden teruggedraaid.

  Rutte vindt het ook rechtvaardig dat de
  koning geen erfbelasting betaalt.Hij is
  bovendien niet van plan een einde te
  maken aan de belastingontheffing op het
  inkomen en een deel van het vermogen.
  Hij noemt het belangrijk dat de Oranjes
  financieel onafhankelijk zijn.

  De premier laat wel een onderzoek doen
  naar de onderhoudskosten van De Groene
  Draeck.Die zijn 95.000 euro per jaar.
  =================

Geef een reactie