WIE ‘VERVALSTE’ DE EMAILS VAN CARLA ERADUS?

BREAKING: ALLES IS NU MOGELIJK IN BANANA-PEDO-LAND NEDERLAND * HEEL DE STAD VOL-KALKEN MET ‘FUCK DE KONING’? NO PROBLEM! * EMAILS VERVALSEN VAN DE PRESIDENT VAN DE AMSTERDAMSE RECHTBANK OM DEZE ‘IN DISKREDIET’ TE BRENGEN EN WEG TE ZETTEN ALS CRIMINEEL? MOET KUNNEN! * DE ENIGE NEDERLANDER DIE ECHTER HELEMAAL NIETS MAG EN KAN IS MICHA KAT: ELKE SCHEET DIE HIJ LAAT LEIDT TOT ARRESTATIE, VERVOLGING, DETENTIE, INTIMIDATIE * LUISTER NAAR INTERVIEW MET PERSVOORLICHTING AMSTERDAMSE RECHTBANK07 mei 2015 10:10 Outgoing

Het lijken de Engelse verkiezingen wel waar Ed Miliband de polls aanvoerde en zou gaan winnen maar toen opeens.. pats boem, alles werd anders. Eddieboy is inmiddels afgetreden, net als alle andere partijleiders. Alleen David Cameron van de bankiers en de pedofielen is er nog. Carla Eradus was een crimineel, een fraudeur, zou worden gehoord door de Haagse rechtbank en toen opeens.. pats boem, alles bleek gebaseerd op leugens en vervalsingen!

2 Replies to “WIE ‘VERVALSTE’ DE EMAILS VAN CARLA ERADUS?”

 1. Off en On topic. Waarom het niets gaat opleveren om tegen MacDonalds ten strijde te trekken. Voor MacDonals n.l. 10 andere hamburger ketens.

  Daar schrijft http://www.beyondthematrix.nl/2015/05/03/de-wereld-is-gek/ ook over de matrix als schillen van een ui. Iedere keer is er weer een nieuwe schil. Ik schrijf hier over de pit onder de schillen van dit moment

  De basis van de vergiftiging zit n.l. hier:

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4332/Groen/article/detail/3285152/2012/07/11/Groenten-uit-stadstuin-kunnen-giftig-zijn.dhtml

  En ze zijn giftig, ja je kunt ze goed wassen, dat scheelt. Maar simpelweg alles dat in de open lucht groeit is giftig. Omdat door de loodvrije benzine, kerosine, fabrieksuitstoot en pesticiden alles vergiftigd wordt. Daarnaast ademen wij 24 uur per dag in terwijl we maar 1 uur per dag eten. Eten dat ook nog door de maag wordt geselecteerd op goede en foute stoffen. Ultra fijnstof gaat door de huid en komt direct via de bloedbaan in de hersenen terecht. Het gif van de hamburgers is slechts de druppel die de emmer doet overlopen die al geheel gevuld was mat ultraijnstof door luchtvervuiling. Het gevolg 2 miljoen zwakzinnigen en 5 miljoen chronisch zieken in Nederland.

  @Micha Het lijkt mij erop dat je de agenda van de elite promoot door hamburgers de schuld te geven en daarmee af te leiden van het echte probleem. Onze eigen fossiele brandstof autootjes.

  Lees meer:

  https://schafderenteaf.wordpress.com/

Geef een reactie