WIE WINT BIJ DE TURKIJE-CRISIS: RUTTE OF WILDERS? MICHA DUIDT DE CRISIS

DE BELANGRIJKSTE VRAAG IS: IS DE TURKSE CRISIS AUTHENTIEK OF EEN SET-UP VAN NEDERLAND EN TURKIJE OM DE VERKIEZINGEN TE BEINVLOEDEN ANTI-WILDERS? * DE TELEGRAAF GRIJPT DE CRISIS IN ELK GEVAL AAN OM DE FALENDE RUTTE MAXIMAAL TE ‘PROFILEREN’ ALS STAATSMAN DIE ‘KAN OMGAAN’ MET HET ISLAM-PROBLEEM

Als een ding duidelijk is, is het dat we voor intelligente analyses over de Turkije-crisis overal terecht kunnen behalve in Nederland. Met name de (alternatieve) media in de VS besteden enorm veel aandacht aan wat er thans in ons land gebeurt (Infowars). De vraag is natuurlijk: WTF is going on? Timing is altijd het belangrijkste element om dergelijke gebeurtenissen te duiden: waarom gebeuren dingen juist op dat moment? Het ligt zeer voor de hand dat de hele crisis is getriggerd door de panische Haagse PP-elite in een wanhopige poging de PVV te stoppen. De gedachte is dan: we maken de Islam-dreiging nu zo reeel en concreet, dat mensen zullen kiezen voor de ‘veiligheid’ van de ‘ervaren staatsman’ Rutte in plaats voor de onzekeren en labiele PVV. Het is hoog spel van de Rutte-mafia, dat wel. Verdomd hoog spel. Want het zou evenzeer kunnen dat dit alles de PVV juist in de kaart speelt vanuit het bekende marketing-principe dat mensen eerder voor the real thing (de PVV) zullen kiezen dan voor de anti-Islam-copycats van de VVD. Stefan Molyneux hierboven lijkt uit te gaan van die laatste mogelijkheid. Dit hoge spel geef aan hoe groot de paniek is bij de PP-elite waarbij we natuurlijk moeten bedenken dat de PVV in werkelijkheid waarschijnlijk afstevent op een zetelje of 50 (de peilingen zijn zwaar pro-elite gemanipuleerd precies zoals het geval was bij Brexit en bij de verkiezingen in de VS). En wat is de reden voor deze paniek? Ja, toch de Demmink-mafia, de pedo-netwerken die weten dat ze het risico lopen alles te verliezen als de macht ze uit handen wordt geslagen -opnieuw net als in de VS. Volgens deze analyse is de Turkse crisis dus net zo’n ’truc’ als de moord op Jo Cox was vlak voor het Brexit-referendum.
Het is ook goed mogelijk dat de agressieve reactie van Rutte op de komst van de Turkse ministers weer is getriggerd door de angst voor de beschuldiging dat hij wordt gechanteerd door Turkije met de Demmink-dossiers als hij niets zou doen. Wat hier ook van zij, de weerzinwekkende geest van Demmink zweeft weer hoog boven de deplorabele toestanden van de laatste dagen in ons geplaagde land. De ‘schaterende’ Mark Rutte staat met zijn corrupte rug tegen een hele dikke muur. We hopen en bidden dat het Nederlandse volk hem morgen uit zijn lijden zal verlossen.

4 Replies to “WIE WINT BIJ DE TURKIJE-CRISIS: RUTTE OF WILDERS? MICHA DUIDT DE CRISIS”

 1. Een ding is wel zeker: Het ijskoud vermoorden of verwonden of anderszins proactief beschadigen van mensen voor politieke doeleinden, zou op morele debiliteit en ongeschiktheid voor welk bestuur (volgens Joods-christelijke normen) dan ook wijzen en steevast resulteren in helse rokende puinhopen.

  Dat mag nooit als “normaal” geaccepteerd worden,

 2. Dit was duidelijk een actie om de zetelwinst van VVD op te voeren.
  Na dit weekend, had VVD 3 extra zetels in de peilingen.
  Na 15 maart, zal Rutte onmiddellijk weer terug vallen op het geknuffel met Erdogan, wat we van Mark Rutte en co gewend zijn.

  In hoeverre de peilingen vervalst zijn, ik zie alleen PVV stemmers en satanische linksgekkies op sociale media. Maar misschien ligt dat aan de mensen die ik volg. Helaas valt tot nu toe Micha Kat onder de laatste categorie, hoewel Alex Jones toch evident Donald Trump steunde.

  Ik weet ook wel dat Geert Wilders niet blijkt van veel inzicht, in andere dingen dan het islam probleem, maar het islam probleem is wel zo serieus, dat stemmen op de PVV nu wel nodig is.

  Stemmen op de Piraten Partij is natuurlijk evengoed nodig, want Google gebruikt onze staatsdossiers om hun reclames te bepalen zonder enige schaamte, maar de politici in die Piraten Partij zijn echt te naïef om te vertrouwen in de Tweede Kamer. Bovendien, die rubber pakjes waar Ancilla model in was, die worden gebruikt door het pedofiel netwerk om littekens van martelingen te verbergen (bron: Toos Nijenhuis) Dus dat wekt bepaald geen vertrouwen in die Piraten Partij.

  Ik denk echt dat als je PVV zou steunen, dat je meer bezoekers zou krijgen Micha. Gelooft die opinie peilingen niet, PVV stemmers is meer dan 50% procent van de bevolking nu. Ook het tellen van de stemmen is onbetrouwbaar, we moeten net als bij Trump boven de 60% komen, om slechts 40 of zo zetels binnen te halen.

  Mohammed was een pedofiel, Aisha was 6 jaar toen hij haar trouwde, 9 toen de verkrachtingen begonnen. Dus als je PVV steunt, dan help je mee om de volgelingen van een pedofiel te bestrijden.

  De valse vlag rond het Turkije rel schandaal, is gelegen in het “Liever Turks dan Paaps” van de Geuzen, maar de meeste Nederlanders zijn echt veel te dom om dat te begrijpen. Als verdediging zeg ik dan, het Ottomaanse Rijk is verslagen in de Eerste Wereld Oorlog, het bondgenootschap tussen protestantisme en islam is dus geëindigd in 1918.

Geef een reactie