WIE WORDT DE ‘ADVOCAAT’ VAN JOS BRECH? DE HELE SMERIGE SET UP STAAT NU AL OP ONTPLOFFEN!

ALLES WAARMEE PETER ‘KIPPEVEL’ DE VRIES ZICH BEMOEIT WORDT EEN WALMENDE EN STINKENDE PUINHOOP * JOS BRECH IS NET ALS JASPER S. EN BART VAN U. EN DE ‘TENNISCOACH’ EN AL DIE ANDEREN EEN PATSY EN DAT BETEKENT DAT ZIJN ‘ADVOCAAT’ IN HET COMPLOT MOET ZITTEN * NET ALS JAN VLUG IN DE ZAAK-VAATSTRA ZAL DEZE ADVOCAAT GEEN CONTRA-EXPERTISE AANVRAGEN VOOR DE DNA-MATCH * HET IS STEEDS HETZELFDE GROEPJE CORRUPTE DEMMINK-ADVOCATEN DAT DEZE PATSY’S ‘BIJSTAAT’: NAAST VLUG RICHARD KORVER, SEBAS DIEKSTRA, JOB KNOESTER, WIM ANKER, YEHUDI MOSZKOWICZ, STIJN FRANKEN, BENEDICTE FICQ, JEROEN SOETEMAN

3 Replies to “WIE WORDT DE ‘ADVOCAAT’ VAN JOS BRECH? DE HELE SMERIGE SET UP STAAT NU AL OP ONTPLOFFEN!”

  1. En wederom mis ik BEWIJS.

    Waar blijft dat nou?

    Overigens is het, en dat erkennen ook de msm, nog helemaal niet zeker dat deze man schuldig is aan moord. Hij heeft echter wel wat uit te leggen. En als er een logische, verifieerbare, verklaring voor is dan zal het OM geen keuze hebben dan hem vrij te laten. Daar ligt deze zaak veel te veel voor onder een vergrootglas.

  2. De psychopaten van Prins Bernhard BV hebben zo’n inlevingsvermogen, medegevoel, ja empathie zelfs, dat ze een gat in de lucht springen nu ze eindelijk de echte dader te pakken hebben.

    Het zijn fijne mensen, de ambtenaren van Prins Bernhard BV, neem dat maar van ze aan!!!

Geef een reactie