WIE WORDT DE NIEUWE ARD VAN DER STEUR? ER IS IN FEITE MAAR EEN KANDIDAAT…. JUIST JA

NEDERLAND EN JUSTITIE ZIJN NU ZO CRIMINEEL EN CORRUPT, DAT HET VOOR EEN ‘GEWONE’ POLITICUS NIET MEER MOGELIJK IS MINISTER TE WORDEN VAN V&J * DE NIEUWE MINISTER MOET WEL EEN ACTIEVE OF PASSIEVE PEDOFIEL ZIJN * IN FEITE IS ER MAAR EEN ENKELE KANDIDAAT: JORIS DEMMINK

[wp_ad_camp_1]

Terwijl Herman Bolhaar, de VVD en de rest van de PP-elite nog bijkomen van de mokerslag van de ‘affaire Leenders’ -ze begrijpen maar niet hoe het mogelijk kan zijn: een pedofiel als leidinggevende bij het OM! Fraudebestrijder nog wel!- buigen VVD, Groen Links en D 66 zich over de vraag welke pedof wie minister van Veiligheid en Justitie moet worden in het kabinet Demm Rutte-III. Na de affaire-Leenders en de pedo-aftochten van Opstelten, Teeven en Van der Steur staat wel vast dat de nieuwe minister te maken krijgt met een uitdading van bijzondere proporties. Een van de onderwerpen die ter tafel komen is dan ook het openen van de filiaal van de Pinokkio-bar in de kelders van het Ministerie zodat de nieuwe bewindsman en zijn companen aan het eind van een opnieuw een dag dienen van het vaderland kunnen ‘bijkomen’ in de Haagse hot tubs. De formatie-onderhandelaars komen tot de conclusie dat er eigenlijk maar een kandidaat is voor het Justitiele pedo-pluche: Joris Demmink. Mark Rutte wees erop dat er niets is dat een benoeming van Demmink in de weg staat: geen strafblad, een uitstekende reputatie, enorme kennis van zaken, als een vis in het Haagse water… Van Alexander Pechtold weten we dat hij stil valt zodra de naam Demmink valt dus van hem komt geen woord van verzet of kritiek.

Jesse Klaver is zeer enthousiast: hij wil gewoon regeren en een kinderverkrachter meer of minder in het kabinet, het zal hem worst wezen. Daar komt dan nog eens bij dat pedofilie een van de historische speerpunten is van Groen Links. Mooier kan het haast niet. Waarnemers melden verder dat het grote voordeel van Demmink als minister is, dat de PP-elite niet langer net hoeft te doen alsof het pedofilie bestrijdt zoals Herman Bolhaar dit weekeind nog zo leugenachtig en hypocriet zei: pedofilie is een van onze speerpunten. Nu kan gewoon worden gezegd: pedofilie en het verkrachten, martelen en vermoorden van kinderen, peuters en baby’s is regeringsbeleid. Dat maakt ook nog eens een enorme capaciteit vrij binnen de opsporing en vervolging die kan worden ingezet voor het uitschakelen van de werkelijke vijanden van het volk: klokkenluiders, a charge-journalisten en allerhande activisten.

7 Replies to “WIE WORDT DE NIEUWE ARD VAN DER STEUR? ER IS IN FEITE MAAR EEN KANDIDAAT…. JUIST JA”

 1. Psychopaten zijn kameleons.

  Bernhard had zichzelf (als hij niet zo begeerlijk was geweest naar -nooit verdiende- uniformen, onderscheidingen, olifantjes en “roofridderlijk” toege-eigende nep-adellijke titels) vast en zeker ook liever Josephus Boterbloem genoemd, de gezellige groene oprichter van het Wereld Natuur Fonds.

  Zoals de familie Saxe Coburg Gotha zeg maar, die de ongezellig Duits klinkende naam ook wat ‘dead inside’ bescheten heeft aangepast aan de omstandigheden.

  ‘Fuck you all, gullible fools’

 2. Hier nog iets van A. Jones aangaande het “creatief gaan” van USA/GB corrupte ‘deep state’ politiestaat (van de gruwelmoordenaars van Dresden) waar dus ook Prins Bernhard BV (geheel onnodig, maar uitsluitend om Oranje en natuurlijk de SS psychopaat zelve van de VERDIENDE guillotine weg te houden) onderdeel van uitmaakt , zwaar tegen de eigenlijke (dus door psychopaten er omheen te breien) zin van de toenmalige bevolking. Het gaat hier niet zozeer om de complotter Hal Turner die een agent-provocateur bleek (hoewel je er wel aan kunt zien, hoe snel je failliet kunt zijn als je aangebrand raakt), maar om (ietwat verderop in het filmpje) de ‘flabbergasting’ ijskoud afgeven processen-verbaal/bekeuringen voor nooit gebeurde/begane auto-ongelukken, verkeersovertredingen e.d., die ook in PB BV deel van het “creatieve arsenaal” uitmaken (als je het niet zelf heb meegemaakt, geloof je het niet….cognitieve dissonantie):

  https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=yLwRjj-uOoM

 3. Waarom zit trouwens die “Jesse Klaver” nog niet in een inrichting om eens serieus te bekijken waar het allemaal mis gelopen is.

  En waarom mag ik mij geen Josephus Boterbloem noemen als ik lid wordt van de Tweede Kamer. Dat klinkt zo vriendelijk immers.

 4. “Jesse Klaver is zeer enthousiast: hij wil gewoon regeren en een kinderverkrachter meer of minder in het kabinet, het zal hem worst wezen. Daar komt dan nog eens bij dat pedofilie een van de historische speerpunten is van Groen Links. Mooier kan het haast niet.”

  Om binnen de hoerlitiek zoals Jezus drijvend boven te mogen klaarkomen, is inderdaad nog echt heel wat achterkamers/holletjes gestoei nodig. Nogmaals, je ziel verjoods je nog altijd tegen vele verraderlijkheidszilverlingen in… Hoorde trouwens laatst ook nog dat MENEER op de nominatie staat om zijn gereedschap alvast te kunnen slijpen.

 5. Gelukkig wil de burger-adviescommissie in Ierland nu ook kunnen aborteren om sociaal-economische redenen i.p.v. een deugdelijk programma op te zetten om promiscue sexualiteit te voorkomen en zo nodig fors aan te pakken in bijv. heropvoedingskampen naar het model Lubbers (voordat daarin het lastige -zich als gevaarlijke projectielen gedragende- restantje normale/niet moreel debiele burgers door psychopaten wordt opgesloten).

  De gestoorden zijn lekker bezig……

Geef een reactie