WINNING WINNING WINNING: MICHA’S AARTSVIJAND HET OM GEREDUCEERD TOT MEDELIJWEKKENDE BENDE GEPERVERTEERDE CRIMINELEN

DIT IS NOG ERGER EN NOG MEER IN YOUR FACE DAN MICHA HAD DURVEN DROMEN OF VERWACHTEN * OM IS NU IN FEITE ‘OPGEHEVEN’ IN MORELE ZIN EN NIEMAND HOEFT ZICH ER MEER IETS VAN AAN TE TREKKEN

Opmerking. In de video zegt Micha dat hij niet begrijpt waarom de affaire Van Nimwegen-Bloos heeft geleid tot het ontslag van de complete top in Breda. Dat ontslag is dus het directe gevolg van de meldingen van de 33 klokkenluiders die blijkbaar extreem ernstig zijn. Gedacht moet worden aan een soort nieuwe seksclub Paradise. Dit staat dus helemaal los van de affaire Van Nimwegen-Bloos. Nou ja, los, het gaat natuurlijk om hetzelfde gepreverteerde OM.

7 Replies to “WINNING WINNING WINNING: MICHA’S AARTSVIJAND HET OM GEREDUCEERD TOT MEDELIJWEKKENDE BENDE GEPERVERTEERDE CRIMINELEN”

 1. De zogenaamde verzetsheld of zwaluwenredder (na het ijskoud overhoop schieten van de huiskat van de buren) “Prins” Bernhard:

  “One phenomenon all ponerogenic groups and associations have in common is the fact that their members lose (or have already lost) the capacity to perceive pathological individuals as such, interpreting their behavior in fascinated, heroic, or melodramatic ways” (Lobaczewski, 158).

 2. Hetzelfde geldt voor de advocatuur die steeds de trawanten zijn van de psychopathocratie (Tolstoi schreef al zoiets) en die slechts helpen om deze het aanschijn van een rechtsstaat te geven.

  Dit is de reden waarom op perverse macht en controle uitzijnde, logisch intelligente (doch moreel achterlijke/debiele) psychopaten een opmerkelijk sterke voorkeur hebben voor de rechtenstudie.

  Psychopaten misbruiken hun vakkenis steeds, om een eigen psychopaten-paradijsje te creëren, waarbij het recht altijd zo wordt gekromd/naar de hand gezet, dat het voordelig voor deze devianten en hun meelopers uitpakt.

 3. Hier de algemene theorie achter het na WOII ontstaan van zoiets als psychopathocratie Prins Bernhard BV = inclusief het PB BV “O”M, waarbij ook *kenmerkend* is: Het zichzelf tegen alle logica in ophemelen van de totaal-naargeestige stichters, als “moeder en Führer van het illegale verzet te Londen”……..:

  ——————
  Ponerogenic groups are those with a statistically high number of pathological individuals, to the point that the group as a whole exercises egotistical and pathological behavior. Deviants function as leaders and ideological spellbinders, and while normal people may act as members, those normal people have typically accumulated various psychological deficiencies.

  Those not susceptible to such influence are excluded from the group.

  These groups can either infiltrate existing governments or exert their influence from “behind the scenes.” Bribery, blackmail, astounding false accusations, murder and similar terror tactics are used to achieve these ends.

 4. Een psychopathocratie zoals vazalstaat van de gruwelslachters van overstromend vluchtelingenkamp Dresden, Prins Bernhard BV, staat dat te wachten.

  De (gruwel)daders niet vervolgen, maar wel goede collega’s die dat geen goed plan vinden wél, is de wereld tezamen met een SS psychopaat op haar kop zetten.

  De activiteiten van psychopaten geïnfiltreerd in de overheidsadministratie eindigen steevast (Lobaczewski) in rokende puinhopen. ECHTE bestuurders kunnen nu eenmaal niet (naast logische-) zonder morele/emotionele intelligentie.

Geef een reactie