WO III ALERT: DUITSLAND ROEPT MASSAAL ARTSEN OP VOOR DE KRIJGSDIENST

IS ER NU GEEN TWIJFEL MEER MOGELIJK: EUROPESE REGERINGEN BEREIDEN ZICH VOOR OP OORLOG * PANIEK IN VS WORDT GROTER EN GROTER NU DE VAL VAN HILLARY NIET MEER TE STOPPEN IS: ALLEEN OORLOG KAN EEN PRESIDENTSCHAP VAN TRUMP NOG VOORKOMEN * PARALLEL AAN ONZE ZAAK TEGEN EENVANDAAG: MELANIA TRUMP DAGVAARDT ENGELSE KRANT EN EIST SCHADEVERGOEDING VAN 150 MILJOEN VOOR LEUGENS DIE REEDS ERKEND ZIJN DOOR THE DAILY MAIL * WAT DOET NEDERLAND? WAT DOET DE RAAD VOOR DE JOURNALISTIEK?

6 Replies to “WO III ALERT: DUITSLAND ROEPT MASSAAL ARTSEN OP VOOR DE KRIJGSDIENST”

 1. Wel allemaal leuk dat de daily mail erkent dat het allemaal leugens zijn over de vrouw van Trump. Ik zou veel blijer zijn als Steven Brown dat ook eens zou doen. Zo hypocriet als Brown zo zijn er maar weinig.

 2. Ik waarschuw voor dit al jaren. Ze creëren chaos door de stroom, het internet en of het bankensysteem uit te zetten. Plunderingen beginnen binnen 1 dag. Dit is al getest in Amerika door het foodstampsysteem plat te leggen. Er waren toen meteen rellen en plunderingen. Dan grijpt het leger in en iedereen moet zich melden bij een FEMA camp, het plaatselijk voetbal stadion voor gratis eten. Daar krijgt iedereen een chip en zijn terminale vaccinatie. Het is natuurlijk wel belangrijk dat het leger ons wil afslachten en hiervoor zijn moslims zeer geschikt.

  1. Op de sites van Niburu en Worldunite zullen ze dan wel schrijven dat je die vaccinatie gewoon moet gaan halen. Volgens hun zul je wel beschermd worden als je eerst een kopje heilzame brandnetel thee en 2 biologische paardenbloemen nuttigd. Dit alles eerst wel telekinetisch ingestraald door de aliens via de vijfde dimensie. Ik haat dit volk nog meer dan telegraaf journalisten.

 3. Eindelijk is het dan zo ver!

  We hebben onze woning in noordoost Groningen ver onder de prijs kunnen verkopen en gisteren een leuke woning in het zonnetje aangekocht in een land “waar ze nog niet zo ver zijn”.

  Ik kan jullie niet vertellen hoe blij mijn vrouw en ik zijn. Want na jaren van zorgvuldig onderzoek denk ik vrij goed te weten hoe dit alles gaat aflopen en van het nederlandse NSB-volk valt -als vanouds- niets te verwachten.

  De aankoop, zo’n 1400 km verderop, bestaat uit een hoofdgebouw (leuke architectuur, 185 meter) en een vrijstaand gastenhuis (75 meter) met eveneens alle voorzieningen en we zullen na de transacties Nico van den Ham als eerste op de hoogte brengen van ons nieuwe adres zodat we hem veiligheid en onderdak kunnen bieden voor het schorem van justitie en de politie.

  De zeer weinige integere nederlanders die er nog zijn moeten elkaar maar een beetje helpen. Mijn vrouw en ikzelf hebben over alles heel goed nagedacht en eigenlijk nog maar één wens: rijk worden zonder hebzucht.

  En daarin zullen we slagen. Met garantie.

  1. Ter oriëntatie: het land waar we naar toe gaan levert geen mensen uit als de uitzettingsprocedure langer duurt dan de in Nederland opgelegde straf.

 4. WAT DOET DE RAAD VOOR DE JOURNALISTIEK?

  Nou…deze GHOULS houden zich ZELFS stil als er een zwanger 12 jarig Meisje door hun msm media telegraaf in een opgeklopte rel gemolesteerd en gefileerd wordt met illegaal verkregen medische gegevens en dat enkel om een massamoordenaar tristan van der vlis(familie van jdl terrorist hoogleraar bob smalhout en generaal arie van der vlis) uit de wind te zetten dat het weer een jood is die ons kwaad doet zo als in Belgie joodse massa Baby moordenaar kim de gelder ter zelfder tijd al kwaad deed http://www.nickerie.net/News2009/2009-01-23%20-%20tgf%20-%20Belgie%20-%20Drama%20op%20Belgisch%20kinderdagverblijf%20-%20%203%20doden.htm

  Dit alles ná oproepen door joodse rabbis oa schrijvers van “kings torah”in israel om onze Kinderen te vermoorden

  Een samenspan met joodsraciale terrorismen mag hier meen ik wel uit gelezen worden

Geef een reactie