WOEDENDE COMPLOT-JAGER KLOMP WIL MICHA LATEN BETALEN VOOR DE PUBLIKATIE VAN ZIJN COMPLOTTERS-ARTIKEL

CHRIS KLOMP PROBEERT MICHA AF TE ZEIKEN IN ‘GROOT VERHAAL’ EN WIL DAT MICHA DAAR DAN NOG VOOR BETAALT OOK! * MAAR LET WEL: MICHA ‘IS GEK’ EN KLOMP IS EEN ‘GERESPECTEERD VERSLAGGEVER’!

COMPLOT-JAGER KLOMP DIE ZIJN ‘GROTE VERHAAL’ NIET GEPUBLICEERD KREEG IN HET AD OF EEN ANDER NEDERLANDS MEDIUM -OMDAT ER GEEN ZINNIG WOORD IN STAAT- WIL MICHA NU EEN REKENING STUREN OMDAT DEZE SITE ZIJN VERHAAL WEL WILDE PUBLICEREN * SCHAAMT KLOMP ZICH VOOR ZIJN EIGEN PENNEVRUCHT?

[wp_ad_camp_1]

Chris Klomp Today at 11:26 AM
To: drsmkat@yahoo.com

Hou toch op Kat. Je hebt mij in de loop der jaren voor van alles uitgemaakt. Inclusief mijn werk vergeleken met een nazi-methode. Kijk eens in die spiegel, zou ik zeggen.
Dat ik je naam niet noem heeft te maken met het feit dat jij als persoon niet zo boeit. Het gaat om de werkwijze van een complotter. Die werkwijze is overal min of meer gelijk. Ik zie dat een van je reaguurders mij al weer vergelijkt met Marc Dutroux. Wat dat betreft prima ondersteuning van het punt van mijn verhaal.
Overigens maak je je met herpublicatie van mijn werk schuldig aan schending van mijn auteursrecht. Ik zal mij beraden op de kosten en bij je advocaat informeren waar de factuur heen kan.
Jij ook fijne dagen en probeer in het nieuwe jaar wat minder op rancune te leven.
Verzonden vanuit Outlook Mobile

Deze mail was een reactie op de volgende emails van Micha en van Dienand Christe:

Ha Chris!

Nog in aanvulling op wat Dienand schijft: je behandelt me opnieuw heel unfair en on-journalistiek. Wat je doet is mij proberen te treffen via wat wordt genoemd in de juridische wetenschap ‘guilt by association’.

Dat werkt als volgt: je voert een aantal -anonieme’ complotters op die zouden dreigen, stalken, intimideren etc en daartussen voer je mij dan op waardoor de lezer automatisch zal denken dat ‘Micha ook een stalker etc is’, al helemaal als je nog al die veroordelingen van mij noemt -zonder daar dan weer bij te zeggen dat in al die zaken hoger beroepen lopen en dat ik daarin zo sterk sta, dat Justitie deze zaken nu al jaren aanhoudt omdat ze mij niet willen laten winnen.

Laten we even duidelijk zijn: IK heb jou nooit gestalkt, bedreigd of wat dies meer zij. Sterker: JIJ hebt meermalen contact met MIJ gezocht, laatsteliujk nog om te vragen naar de bezoekersaantallen van mijn site. O ja, dat is nog zoiets: in die mail beschuldig jij mij van liegen over mijn bezoekersaantallen. Volgens jou zou mijn site ets van 18.000 zijn in NL. Vervolgens maak ik de ware aantallen openbaar en dan noem jij die weer niet, waarschijnlijk omdat ze te goed zijn en dus niet passen in jouw afkraak-verhaal.

Tot zover. Vrolijke feestdagen,

Micha

—– Forwarded Message —–
From: Dienand
To: Chris Klomp
Cc: Micha Kat
Sent: Saturday, December 26, 2015 10:17 AM
Subject: ??

Beste Chris (en Micha),

Waarom heb je het steeds over “een van de bekendste complotdenkers van Nederland”, “De naar Ierland gevluchte en meermalen veroordeelde oud-medewerker van NRC” en “Ierse banneling”? Dat je ‘m niet hebt willen interviewen dat begrijp ik wel (not…) maar waarom zelfs niet gewoon zijn naam – Micha Kat – noemen? Dat begrijp ik dan weer helemaal niet.

Ook heb je het met geen woord over alle ‘redelijke en normale’ complotters (voor zover die in jouw denkwereld bestaan natuurlijk…) die zich niet te buiten gaat aan stalking en laster. Nu lijkt het of je alleen maar bent belaagd door een achterlijke horde debilen. Dat zal zeker een deel van de waarheid zijn maar het zou voor de lezer ook heel informatief zijn om hem en haar erop te wijzen dat er ook vele heel redelijke, normale en zelfs ‘gestudeerden’ personen zijn die zichzelf overtuigd complotdenker noemen? En dat deze meerdereid zich gedraagt als voorbeeldige burgers en zich nooit en te nimmer te buiten zullen gaan aan enige vorm van laster of stalking.

Affijn deze, in jouw ogen dan, complotter in hart en nieren wenst ook jou een welgemeend, gelukkig (en wijs) 2016 toe!! Net als Micha.

En van mijn aluminium hoed vouw ik een mooie kerstster voor in de boom!!!

Met vriendelijke kerstgroet, Dienand

9 Replies to “WOEDENDE COMPLOT-JAGER KLOMP WIL MICHA LATEN BETALEN VOOR DE PUBLIKATIE VAN ZIJN COMPLOTTERS-ARTIKEL”

 1. “”O ja, dat is nog zoiets: in die mail beschuldig jij mij van liegen over mijn bezoekersaantallen.””

  Volgens mij had Klomp dat anders gebracht nl. stelt hij de vraag of je teller stuk was, aangezien andere tools op bezoekergetallen gebied een andere weergave geven van de gasten die je website bezoeken.

  Verder niet intressant ………..

  Behalve als Kat daar denkt hier nog een slaatje uit te slaan voor de reclame, en vervolgens kan poochen met bezoekersaantallen.

  Dan noemt vervolgens Klomp ook zijn naam niet in het hele verhaal, hoe durft hij de GROTE Micha Kat niet te noemen ……..

  sja ……… zo wordt het nooit wat

 2. Bonusje mag overigens dubbel betalen, die komt met zulke frapante zaken aan kachelen.

  Ik zou zeggen Bonusje stuur Klomp nog wat wat van je ouvere daar zijn je collega truthfinders je erg dankbaar voor …….

 3. Zijn er nog fans van Kat die een extra donatie willen doen, lijkt me deels wel logisch aangezien de opmerkingen richting Klomp in persoonlijke mail of anders met jullie gebezigde wrange opmerkingen. Het is toch lullig dat Kat, moet betalen om dat jullie je niet kunnen gedragen ………..

 4. Chris klomp weet precies waar die mee bezig is..benoemd Slachtoffers van geweld molest misbruik denigrerend intimiderend shockerend kwetsend negerend en bedreigend en lastert en smaadt zich eenzijdig een hoedje jegens hen.. :

  En heeft weet hoe dat te flikken:

  “De afzeikjournalistiek \\ is ooit als vernieuwend in het bestel gebracht. De formule is simpel. Zoek iemand op die – het liefst negatief- in het nieuws is. Stel vervolgens vragen waarvan je zeker weet dat je de toorn van het onderwerp in kwestie op zal roepen.
  Zuig en sar tot je krijgt wat je wil. Maak je onderwerp klein en belachelijk. Voor het oog van de draaiende camera. Vraag Mark Rutte of ie al geneukt heeft. Belaag een oudere vrouw met de stelling dat ze niet lang meer te leven heeft. Natuurlijk. Dat is een soort van leuk. Maar op een actie volgt altijd een reactie. Premier Mark Rutte is uiteraard verbaal genoeg om weerwoord te bieden aan het intimiderende oog van een televisie-camera.Maar dat is niet iedereen onder alle omstandigheden gegeven. Sommige mensen voelen zich geïntimideerd. ” http://www.joop.nl/opinies/detail/artikel/17395_de_krokodillentranen_van_powned/

  Oei : http://www.demisdadigemisdaadverslaggever.nl/page12.html

 5. ” Ik zie dat een van je reaguurders mij al weer vergelijkt met Marc Dutroux. Wat dat betreft prima ondersteuning van het punt van mijn verhaal.”

  Helemaal Niet! U leest verkeerd! U faciliteert en steunt die typen! U pakt hun Slachtoffers aan! U verleent hand en span samenzwering samenwerking aan die typen! In een Normaal Beschaving zuiverste misdrijven en had u al lang vast gezeten!

  Dat zit u echter niet … en nu wordt het leuk ..hoe kan dat?

  Enige Idee bij Mij is dan justitie heeft u in de claw gekregen en sindsdien werkt u voor ze?

  Dus ik ga er van uit dat uw eigen verhaal dat u uw Kind misbruikt heeft Waar is en u daardoor in aanraking met justitie bent gekomen!

  En nrc staat onder Verdacht van justitie betalingen te krijgen om lieden als u uit te betalen voor hun diensten oa ook barracuda blog.

  Zit ik er ver naast meneer klomp?

  1. “En nrc staat onder Verdacht van..”

   Natuurlijk Herinneren we de gemaakte rechtstrijd tussen demmink en ad om demmink uit de brand te helpen..dus ad kan ook wel van verder samenspan betalingen of beloningen verdacht gaan worden lijkt Mij. Maar welke msm niet dan?

 6. Cynisch. Zelf het vuurpeloton betalen voor de kogel die in je bast geschoten wordt.

  Dat hadden we prins Bernhard moeten laten doen.

  De prijs voor ondenkbaar verraderlijke smeerlapperij.

Geef een reactie