WOEDENDE REACTIE OP GEMANIPULEERDE RECHTSGANG IN STAATSLOTERIJ-AFFAIRE

BREAKING! LOTERIJVERLIES-VOORMAN FERDY ROET LAAT WETEN:

“Loterijverlies wordt overstelpt met woedende reacties van deelnemers die de uitspraak van gisteren niet accepteren. Het beslag van 121 miljoen is opgeheven door dezelfde rechter die vorig jaar in een vergelijkbare zaak over het stellen van zekerheden voor de gedupeerde deelnemers ook in het voordeel van de Staatsloterij besloot.

Mensen noemen het ‘absurd en belachelijk’ en zeggen dat ‘je het dus blijkbaar niet kan en mag winnen van de staat’. Deelnemers vinden het onacceptabel dat de bedrieger die nota bene tot door de hoogste rechter in ons land is veroordeeld wordt voortgetrokken ten koste van de bedrogene.

In de jaren 70 trok een loterij uit New York ook uit niet verkochte loten, net als de Staatsloterij deed tussen 2000 en 2008 en waarvoor het dus is veroordeeld. Die loterij werd direct gesloten vanwege deze oplichting. Hier in Nederland is het de staat die wegkijkt en de gehele Staatsloterij leegtrekt over de rug van de schuldeisers. De rechterlijke macht speelt bij dit alles een schandalige rol met mensen als Erik van den Emster, voormalig voorzitter van de Raad voor de Rechtspraak, en senior-rechter Groeneveld Stubbe die haar eigen Leidraad Onafhankelijkheid met voeten treedt ten koste van de gedupeerde deelnemers die nu opnieuw een trap na krijgen van onze overheid”.

2 Replies to “WOEDENDE REACTIE OP GEMANIPULEERDE RECHTSGANG IN STAATSLOTERIJ-AFFAIRE”

  1. Vanwege mijn voortbestaan als vrije jongen diep binnen de informele economie kan ik zelfs deze belasting vrije meevaller nergens meer op gestort krijgen Micha. Zou ik het daarom via de rekening courant van jouw stichting alsnog kunnen incasseren? Er bevindt zich tussen die 27 miljoentjes uiteraard een ruim bemeten bemiddelingsbonus voor het al dan niet willen verlenen van deze fiscaal voordelige dienst onzerzijds… LEES VERDER

  2. Zou PB BV een bijzonder naargeestige (denk hierbij aan het ijskoud pissen op tienduizenden met fosfor levend verbrande kinder-vluchtelingetjes!!!) en onwelwillende dictatuur onder verraderlijke dekmantel van “vrije” verkiezingen zijn?

    In een SS-staat kun je kenmerkend nooit van de staat winnen.

    De vraag stellen is hem beantwoorden….denk ik zo.

Geef een reactie