WOORDVOERDER BOLHAAR TEGEN MICHA: “WE GAAN JE NIET VERMOORDEN! DAT IS ECHT BELACHELIJK!”

MAAR FRED DE BROUWER WERD WEL VERMOORD DOOR DE BOLHAAR-DEMMINK-RUTTE-SQUADS DUS ZO BELACHELIJK IS HET HELEMAAL NIET * LUISTER NAAR EEN BLOEDSTOLLEND EN HALLUNINEREND GESPREK TUSSEN MICHA EN DE WOORDVOERDER VAN HERMAN BOLHAAR * MET HET HERNIEUWDE VERHOOR VAN FRED TEEVEN IS HET EINDE OEFENING VOOR HET OM WANT DE PEDO-HOOFDOFFICIEREN DIE ONDER DEKKING VAN HET PARKET-GENERAAL KINDEREN KONDEN VERKRACHTEN MOETEN WORDEN GENOEMD * DE PROFETISCHE WOORDEN VAN LANGE FRANS: ‘ZIJ DE ONS MOETEN BESCHERMEN ZIJN DE GROOTSTE CRIMINELEN’ * parketgeneraal

9 Replies to “WOORDVOERDER BOLHAAR TEGEN MICHA: “WE GAAN JE NIET VERMOORDEN! DAT IS ECHT BELACHELIJK!””

 1. P.S.,

  Zittend en genietend onder de geurige walmen van mijn rokende pijp, dacht ik zojuist bij mezelf

  Beter een kilo goud beleggen op Micha dan een kilo waardeloze veren uit de hoed van de bank…

  Wie het vatte vatte het enne… proost!

  Herman

 2. Evident dat die Poes Mis een betaalde kracht (direct of indirect) van de overheid is. Een ambtenaar met beperkte geestelijke vermogens, getraind om hetzelfde telkens maar weer in nauwelijks andere bewoordingen tot in den treuren te herhalen. Een boodschap zonder feitelijke onderbouwing, slechts appellerend aan de vage onderbuikgevoelens waaraan veel Nederlanders tijdens het bitteruur ten prooi zijn, en die zelden of nooit in toom worden gehouden door cognitieve functies. Geef die man toch geen aandacht. Hoe minder aandacht, des te beter.

  1. In de logica van de complotwereld geldt dat iedereen die het waagt kanttekeningen te plaatsen bij de idiote verzinsels van plottertjes worden geacht betaald te worden door degenen die in de complotten worden belasterd.
   Logisch is het niet, welk belang zou iemand als Demmink er bij kunnen hebben dat we een marginale plotter op een ongelezen blog de les lezen?

  1. het feit dat het OM TIEN zaken nodig heeft om Micha te criminaliseren (en nog steeds lukt het niet) -waar EEN ENKELE zaak genoeg zou zijn als hij een echte crimineel zou zijn- zegt reeds alles. Dank, Misse Poes!

   1. Micha weet dat de Wet ‘DNA-onderzoek bij veroordeelden’ op hem van toepassing is.Op het moment dat iemand is veroordeeld tot een gevangenisstraf of taakstraf voor een feit waarvoor voorlopige hechtenis openstaat, kan het Openbaar Ministerie op grond van de Wet DNA-onderzoek bij veroordeelden van deze persoon bevelen dat deze diens DNA afstaat en dat dit wordt opgenomen en wordt verwerkt in de DNA-databank.
    Het is hierbij niet van belang of de veroordeling door een strafrechter of bijvoorbeeld bij strafbeschikking is geschied.

    Het is overduidelijk dat de wet gelet op het criminele verleden van Micha van toepassing is en de afnameverplichting voor hem geldt. Hij weet dit donders goed maar probeert met een sterk verhaal (het OM wil zijn DNA om hem voor niet gepleegde delicten te kunnen veroordelen) aan een administratieve verplichting te kunnen ontkomen.

  2. Ehm..

   En dus komt het Openbaar Ministerie in actie. Ze hebben de afgelopen jaren de meest waanzinnige strafzaken tegen hem opgestart, waarbij uiteraard vervalsing van bewijsmateriaal een hoofdrol speelt.

   Iemand die het in dat kader wel heel erg bont maakte was Officier van Justitie Nicole Vogelenzang zoals wij in een eerder artikel over deze zaak schreven.

   Inmiddels lopen er zo’n tiental strafzaken tegen Kat, waarvan de meesten volkomen stil liggen omdat het hoger beroep niet voor de rechter komt. Een strategie die van de kant van het OM wel begrijpelijk is, want als ze wel worden behandeld, kon er wel eens veel meer vuile was naar buiten komen dan gewenst.

   Ondertussen hebben ze een geniepige truc uitgehaald door Kat te verplichten zijn DNA, via wangslijm, af te staan.

   DNA afname wordt verplicht gesteld bij veroordeling voor zware misdaden zoals op de website van de overheid staat:

   Veroordeelden voor ernstige misdrijven moeten verplicht DNA afstaan. Het DNA wordt opgeslagen in een DNA-databank. Dat maakt het makkelijker om veelplegers (recidivisten) op te sporen en te veroordelen. De verhoogde pakkans leidt er ook toe dat veelplegers minder recidiveren.

   De activiteiten van een journalist vallen daar niet onder en ook al zou een journalist een wet overtreden, dan nog is dat altijd een type misdrijf waarvoor geen DNA afname wordt toegepast.

   Alleen in het uitzonderlijke geval van Kat kennelijk wel. Zelf zegt hij daarover:

   Ik val onder art 2.1b. DNA-afname past op geen enkele wijze bij mijn type misdrijf (uitings-delict) en kan op geen enkele wijze behulpzaam zijn bij het opsporen/voorkomen van dat type misdrijf.

   Bovendien overtreedt het OM de Aanwijzing Toepassing Dwagmiddelen tegen Journalisten.

   We weten dat van het DNA toen mij advocaat het OM vroeg of er sprake was van (internationale) signalering van mij i.v.m. reizen per vliegtuig. Toen werd gezegd dat er geen sprake is van een internationale signalering (was eerst wel zo toen ik werd gearresteerd) maar wel van een nationale tbv die DNA-afname. Dus in Nederland zal ik hiertoe worden opgepakt.

   Van bijna 12.000 veroordeelden heeft het Openbaar Ministerie geen DNA afgenomen, terwijl dat wel had gemoeten. Het gaat behalve om dieven en geweldplegers ook om tientallen moordenaars, verkrachters en aanranders. Daarover heeft RTL Nieuws donderdag bericht.

   Dat is dan ook de reden dat Micha Kat inmiddels al langere tijd in het buitenland verblijft en niet naar Nederland durft te komen omdat hij pertinent weigert om DNA af te geven.

   Een doorsnee iemand zal misschien redeneren: “Wat maak je je druk? Geef gewoon wat DNA en je kunt weer gewoon naar Nederland komen”.

   Wanneer je Micha Kat heet en je weet wat het Openbaar Ministerie allemaal uitspookt en je weet dat ze jou op de korrel hebben, denk je: “Wanneer ze eenmaal mijn DNA hebben, is een lijk snel gevonden en zit ik straks naast Jasper S als zogenaamde moordenaar.”

   Dit is niet overdreven, helaas. Dit is hoe het werkt in onze “rechtstaat”. Dit is de manier waarop een Joris Demmink buiten de cel worden gehouden. ” http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=10623:opgejaagd-door-het-meest-corrupte-instituut-in-nederland&catid=9:binnenland&Itemid=22

 3. Wat een onthutsende conversatie. Die Désirée leek mij aanvankelijk een ouderwetse secretaresse, stenotypiste, of misschien wel koffiejuffrouw. En soort van Juffrouw Jannie, zo’n schat met ongetwijfeld het hart op de goede plaats maar ook gehandicapt door een congenitale oligofrenie. Dat obligate gezwets van “dat is je goed recht”, dat ook altijd in de mond van smerissen bestorven ligt als ze vaderlijk met een verdachte proberen te praten. Dat doet mij bij nader inzien vermoeden dat die Désirée een omhooggevallen politie-agente is. Vandaar dus dat ze je zo lang laat praten, dat is haar geleerd op de opleiding. Praten met Désirée is nutteloos, en met die Bolhaar natuurlijk ook. Bolhaar is volgens mij een soort van Beria, een perverse, sluwe, maar laffe schoft die links en rechts zonder pardon mensen de vernieling en de dood indrijft. Een beter bewijs dat het OM een misdaadsyndicaat is, had je niet kunnen leveren.

Geef een reactie