WORDEN DE CLINTONS WEL VERVOLGD VOOR PEDO-DELICTEN WAARVOOR JORIS DEMMINK ONKWETSBAAR IS?

COMING UP: MEEST DRAMATISCHE OPROEP VAN MICHA OOIT! DE COMPLETE RECHTERLIJKE MACHT IN NEDERLAND IS EEN CRIMINELE ORGANISATIE GERICHT OP HET MARTELEN EN BEROVEN VAN DE BURGER * LEES DE BRIEF VAN NICO VAN DEN HAM AAN DE PG VAN DE HOGE RAAD

DE CLINTONS MARTELDEN EN MISBRUIKTEN NET ALS JORIS DEMMINK ENORME AANTALLEN MINDERJARIGEN * WE ZIEN IN DE VS PRECIES DEZELFDE PEDO-INFILTRATIE VAN DE RECHTSTAAT ALS IN NEDERLAND * MAAR IN DE VS STAAN VEEL MEER MENSEN AAN DE GOEDE KANT, ZEKER BIJ DE POLITIE EN DE FBI * LAAT DIT INSPIRATIE ZIJN VOOR NEDERLANDSE KLOKKENLUIDERS NAAR VOREN TE STAPPEN!

[wp_ad_camp_1]

But new revelations on the contents of that laptop, according to law enforcement sources, implicate the Democratic presidential candidate, her subordinates, and even select elected officials in far more alleged serious crimes than mishandling classified and top secret emails, sources said. NYPD sources said these new emails include evidence linking Clinton herself and associates to:
Money laundering
Child exploitation
Sex crimes with minors (children)
Perjury
Pay to play through Clinton Foundation
Obstruction of justice
Other felony crimes

Eén reactie op “WORDEN DE CLINTONS WEL VERVOLGD VOOR PEDO-DELICTEN WAARVOOR JORIS DEMMINK ONKWETSBAAR IS?”

  1. Misschien heeft het gerucht dat Joris Demmink de ongekroonde koning van Nederland is er wel iets mee te maken.Wie weet wat de heer Demmink allemaal aan chantage materiaal verzameld heeft in al die jaren.

Geef een reactie