WORDT DE MEEST CRIMINELE, INCOMPETENTE EN GEPERVERTEERDE ‘POLITICUS’ OOIT WEER KLAARGESTOOMD VOOR HET PEDO-PLUCHE?

WAAROM PROTESTEERT NIEMAND TEGEN DE WEERZINWEKKENDE GANG VAN ZAKEN ROND VROUWENRAMMER EURLINGS? * BEREIDT ‘SPINDOCTOR DES DOODS’ JAN DRIESSEN SAMEN MET MARK RUTTE EN KONING WILLEM DE TERUGKEER VOOR VAN CAMIEL EURLINGS IN DE POLITIEK? * HET SIGNAAL AAN HET VOLK: HOE INCOMPETENTER, CORRUPTER EN GEWELDADIGER DE POLITCUS, HOE HOGER HIJ KAN STIJGEN!

[wp_ad_camp_1]

Camiel zes jaar geleden nog voordat hij KLM naar de ondergang zou helpen. Nu ‘zijn’ CDA de wind electoraal weer wat in de zeilen heeft zou de PP-elite broeden op een terugkeer van ‘us Camielleke’ op het pluche. Wellicht helpt het een handje mee dat Camiel wordt gesteund door de Koning en weet heeft van ‘bepaalde gedragingen’ van de Haagse feest-elite. En laten we wel wezen…. als je een crimineel, corrupt, plunderend en geperverteerd groepje verkrachters bent zoals de VVD, wie wil je er dan liever bij hebben dan Camiel? Juist ja: niemand! Lees op Niburu.co over de ‘juridische kant’ van de mogelijke terugkeer van Camiel in het kloppend hart van Nederland!

3 Replies to “WORDT DE MEEST CRIMINELE, INCOMPETENTE EN GEPERVERTEERDE ‘POLITICUS’ OOIT WEER KLAARGESTOOMD VOOR HET PEDO-PLUCHE?”

  1. “Us Camielleke” is trouwens logisch niet onintelligent gezien ook zijn ingenieurstitel, maar zijn gladde biologerende charme (waarmee hij op de goegemeente weet in te spelen) alsmede een aantal incidenten waarbij hij betrokken is, voorspellen n.m.m. niet veel goeds aangaande evt. morele debiliteit.

    Psychopatentest zeer gewenst, zou ik zeggen.

  2. wie wil je er dan liever bij hebben dan Camiel?
    ——————–
    Prins Bernhard, maar die heeft ons alleen zijn BV en netwerk nagelaten…..Bovendien zou hij boven de partijen gestaan hebben en boven de wet.

Geef een reactie