WORDT DE ZAAK-DEMMINK OPGEOFFERD AAN DE ZAAK-BAYBASIN?

HET IS ONEINDIG JAMMER DAT DE ‘GROEPEN’-BAYBASIN EN ‘DEMMINK’ NIET ZIJ AAN ZIJ KUNNEN OPEREREN * ARTIKEL IN DE TELEGRAAF WEKT DE INDRUK DAT DE TWEE ZAKEN VOLLEDIG LOSGEKOPPELD GAAN WORDEN * OOK TON DERKSEN WEIGERDE HET VERBAND TUSSEN BAYBASIN EN DEMMINK TE LEGGEN * WELLICHT GEBEURT DIT WEL DOOR HET BOEK VAN GERRITSEN DAT BINNENKORT UITKOMT

[wp_ad_camp_1]

Op 24 oktober kwam verrassend genoeg De Telegraaf met een groot verhaal over de zaak-Baybasin [laatste ontwikkelingen op HHC]. Het stuk werd geanalyseerd op Boublog. Een ding staat als een torenhoge paal boven water: het is ondenkbaar dat De Telegraaf iets doet zonder instemming van de ‘autoriteiten’. De krant werkt volledig in dienst van de macht en nam nota bene zelf deel aan de pedo-netwerken in de figuur van voormalig adjunct Kees Lunshof. Dit blijkt ook uit het artikel dat kan worden gezien als de ultieme poging de zaken-Baybasin en Demmink uit elkaar te trekken. De naam Demmink werd in het hele artikel niet genoemd terwijl de hele zaak-Baybasin alleen te verklaren en te begrijpen is vanuit de zaak-Demmink die immers het motief geeft voor de krankzinnige manipulaties en vervalsingen van het dossier. Voor Baybasin is deze strategie wellicht de enige begaanbare weg. Daarom valt het kamp-Baybasin onder leiding van advocate Adele van der Plas op dit punt niets te verwijten: louter en alleen het belang van de Koerdische voorman telt. Maar we hebben hier wel de verklaring te pakken voor het feit dat beide groepen al jaren niet meer samen kunnen optrekken. Voor de ‘groep-Demmink’ die lange tijd onder ‘leiding’ stond van de familie Poot van Chipshol stond de figuur centaal van de kinderverkrachtende ex-SG en de daarmee direct verbonden ineenstorting van de gehele rechtstaat -een ontwikkeling dus waar Baybasin het slachtoffer van is. Een jaar of vier geleden werd duidelijk dat de belangen van beide groepen zo ver uiteen zijn komen te liggen, dat er thans op geen enkele wijze meer samen kan worden opgetrokken. Deze breuk is veroorzaakt door Adele van der Plas die de ‘groep-Demmink’ van het ene op het andere moment de rug toekeerde zonder daarover eerlijk en duidelijk te zijn. Nadat Micha Baybasin enkele malen had bezocht in de gevangenis, begon deze hem onder grote druk te zetten de zaken aan te pakken ‘op zijn manier’. Het gevolg: nu is hij aangewezen op Myra.

Make no mistake (om met Obama te spreken): Baybasin moet de cel uit en wel zo snel mogelijk. Wellicht gaat de ‘ontkoppelings-strategie’ van Adele van der Plas werken. Maar wij geloven meer in een gesloten front. Ook uit de zaak-Bart van Well blijkt dat de situatie in Nederland zodanig uit de hand is gelopen, dat slechts structuele oplossingen soelaas bieden. Het kan niet zo zijn dat Baybasin de cel verlaat terwijl de pedofielen doorgaan met het vekrachten van kinderen, de rechtspraak even smerig en corrupt blijft en Nederland net zo chantabel als het was eind jaren negentig. De zaak-Baybasin zou net als de zaak-Van Well en de zaken-Micha Kat, Ton Hofstede, Marianne Vaatstra, Els Borst en al die andere een pijl moeten zijn op de bogen van het ‘bevrijdingsleger’ dat Nederland gaat redden. Maar dat is ‘slechts’ de wens van Micha. Op 5 april 2007 leidde Micha de zaak-‘Demmink III’ in met het artikel Nederlandse Staat gechanteerd door Turkije. Thans, acht jaar later, is deze chantage nog steeds niet erkend. Sterker: de chantage dreigt geheel van het toneel te verdwijnen.

7 Replies to “WORDT DE ZAAK-DEMMINK OPGEOFFERD AAN DE ZAAK-BAYBASIN?”

 1. Adèle van der Plas was toch heel duidelijk over de vraag waarom ze liever niets met Micha Kat te maken heeft: “Ik heb er een godsgruwelijke hekel aan dat mensen zich mijn strijd toe-eigenen. Er zijn veel complotdenkers in deze die mijn zaak geen goed hebben gedaan. Feiten waar ik mee kom worden op internet met een hele hoop onzin gemixt en op één en dezelfde brandstapel gelegd. Alleen maar ter meerdere eer en glorie van sommige hard schreeuwende egotrippers. Daardoor haakt de gemiddelde lezer terecht af.”

 2. “en als hoofd opa Ivo Opstelten die aan de vreselijke ziekte geselecteerd geheugenverlies lijd en af en toe aan zijn leuter laat zuigen door een 8 jarige meisje zoals een vrouw in de nachtuitzending Radio Max nachtzuster 31 oktober 2014 4 uur uitzending na 2uur 10 vertelde Moskowitz wilde daar weer vol bijhoren. Volgens Mr. SPONG die de overheid ook beschuldigd een criminele organisatie te zijn volgens haar eigen wetgeving is de advocatuur dit ook volgens de Nederlandse wetgeving Dus arresteren de politici van de gevestigde partijen en de advocaten top Tenminste 2 jaar gevangenisstraf staat al vast voor lid zijn van een criminele organisatie Dat zou nog eens echte democratie zijn. Een criminele regering uitgeschakeld door eigen wetgeving” https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2015/11/03/pedo-hendrik-jan-korterink-kleine-willem-maken-zich-schuldig-aan-list-bedrog-diefstal-en-misleiding/comment-page-1/#comment-54387

  Francis Capelle
  november 3, 2015 @ 16:08

  Beste Steve Brown, deze Hendrik Jan Kortering is een bewezen pedobesschermer van hier tot Tokio, geen grap! Ik heb werkelijk een primeur voor jou! Check je mail! https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2015/11/03/pedo-hendrik-jan-korterink-kleine-willem-maken-zich-schuldig-aan-list-bedrog-diefstal-en-misleiding/comment-page-1/#comment-54386

 3. Leest u effe mee heer Kat ……… wat mevrouw vd Plas u te melden heeft, mocht het zo zijn dat u geheugen zich in de steek heeft gelaten.”

  “”Van der Plas heeft niets met de hetze van de familie Poot. Marcel Haenen: “Demmink is schuldig aan pedofilie want anders zou hij mij wel hebben aangeklaagd wegens laster, zegt Poot. Deelt u die redenering?”

  Van der Plas: “Dat slaat nergens op. Ik heb er een godsgruwelijke hekel aan dat mensen zich mijn strijd toe-eigenen. Ik wil onafhankelijk blijven. Er zijn veel complotdenkers in deze die mijn zaak geen goed hebben gedaan. Feiten waar ik mee kom worden op internet met een hele hoop onzin gemixt en op één en dezelfde brandstapel gelegd. Alleen maar ter meerdere eer en glorie van sommige hard schreeuwende egotrippers. Daardoor haakt de gemiddelde lezer terecht af.”

  ps over wie zou Adele het nou hebben in het artikel ………

  En geloof dat Bou ook niet zo van u gecharmeerd was en eveneens Baybassin himself en zo zullen er nog een aantal zijn ……..
  Overigens je sneer naar Myra zal wel op gebasseerd zijn op je persoonlijk ongerief, en eigenlijk is dat vreemd aangezien je wel de samenwerking van de Poot kamp wenst met van de Plas en zelf geen handreiking doet naar Myra.
  Daartegen doet WAC nog enig onderzoek of iets van die geest en WERKEN ze aan hun zaak om info boven tafel te krijgen middels een WOB.

  Effe wat andere koek dan een zogezegde onderzoeksjournalist die effe de Telegraaf doorspit een artikletje doorlinkt en dat was het …… en vervolgens ook nog eens om geld gaat bedelen …….voor de noeste arbeid zeker ………

 4. Aantjes en De Roy van Zuydewijn, zijn/waren echter niet tot samen optrekken te bewegen.

  MK heeft het ook reeds opgemerkt: De Roy van Zuydewijn heeft ook nooit contact opgenomen met deze site.

  Ook DSR heeft ze niet tot samen optrekken kunnen bewegen. Adèle van der Plas dito.

  In feite zijn het hierdoor (bewust of onbewust) laffe (vooral Aantjes was gruwelijk geschrokken van ‘pure evil’ die even een Botlek scheet zijn richting uit had gelaten….) gelegenheidsbieders geworden, ergens medeplichtig eraan dat dit maar doorgaat en niet adequaat gestopt wordt.

 5. MK “vergeet” veel belangrijker/grootschaliger en oudere zaken.

  Dat geeft meteen aan waarom psychopaten, die overal achter zitten (achter elk weerzinwekkend bloedbad en onmenselijke smeerlapperij), vrolijk op de nek van het volk blijven rondrijden.

  Het volk is helaas zo slaafs, bekrompen en gecompartimenteerd, dat men verbindingen om te beginnen niet ziet en dat de mogelijkheid tot ECHT samenwerken/samen optrekken om het probleem WERKELIJK aan te pakken er psychisch/genetisch uit gemanipuleerd is.

  Dat is volgens deskundigen een groter probleem dan het feitelijk uitnemen van de ca. 2% psychopaten die onder ons zijn: Hoe krijg je bij hun PROOI (die denkt het goed geschoten te hebben, totdat ze ZELF tegen de realiteit aanlopen, maar dan is het te laat of men ageert ertegen als de keiharde actrice die ineens voortrekker wordt van het PB Kankerfonds omdat ze ZELF kanker heeft gekregen) de neuzen dezelfde kant op.

  De psychopaten (en m.n. het intelligente ‘adapted compensated’ type dat, proactief gewelddadig ‘of sorts’, tot hoog in de boom op sleutelposities is geïnfiltreerd) werken in ieder geval (‘dead inside’) NAADLOOS samen. Als een MONOLIET of ‘Wolfpack’ tegenover hun prooi.

  In je eentje begin je er NIETS tegen, zoals bijv. ook Aantjes en De Roy van Zuydewijn hebben moeten ervaren.

Geef een reactie