WORDT NATHALIE RIGHTON, DE NIEUWE ‘CHEF NIEUWS’ VAN DE VOLKSKRANT, ENEMY OF THE PEOPLE 2018?

OPROEP AAN GELE HESJES TE GAAN DEMONSTEREN (VREEDZAAM AS ALWAYS) BIJ DE VERKIEZING VAN DE ENEMY OF THE PEOPLE 2018

NIET ALLEEN HAAR ‘HITJOB HALBE’ MAAR OOK HAAR PRIJSWINNENDE REPORTAGES UIT AFGHANISTAN ZIJN EEN GROTE SMERIGE FRAUD EN INGESTOKEN/OPGRDRAGEN DOOR DE AIVD, MIVD EN DE DEEP STATE, LATER MEER * STEUN NIET DE CRIMINELE MSM-VOLKSVIJANDEN MAAR STEUN MICHA FOR YOUR FREEDOM, TRUTH AND HAPPINESS EN MAAK EEN BEDRAG OVER OP DE REKENING VAN ZIJN STICHTING [via drsmkat@yahoo.com]

OPMERKING: begin november 2018 kwam in het nieuws dat Halbe Zijlstra aan de slag zou zijn gegaan bij VolkerWessels. Wij zetten hierbij grote vraagtekens en wachten op een fysiek optreden van Halbe in de media zodat iedereen kan zien dat hij nog leeft.

Eén reactie op “WORDT NATHALIE RIGHTON, DE NIEUWE ‘CHEF NIEUWS’ VAN DE VOLKSKRANT, ENEMY OF THE PEOPLE 2018?”

  1. De invloed van de mainstream-media is ongedacht groot. Een volk wordt met de media gemaakt. Bevalt dat volk niet meer dan maakt de regering met haar media gewoon een ander volk dat wèl bevalt. Kat vond tien jaar geleden al dat we in eerste instantie met een media-oorlog te maken hebben en daar had hij gelijk in. Het is eigenlijk triest maar datgene wat je niet op het NOS-journaal ziet is het echte nieuws. Ook de gele hesjes zijn steeds door de mainstream-media weggezet als “relschoppers” en “reltrappers” en bij de oosterburen zelfs als Nazi’s. Dit terwijl het heel gewone mensen zijn die het al niet breed hadden en daarom de eerste slachtoffers zijn van de grote om-verdeling van arm naar rijk. Oftewel van ijverig naar lui. En dat is een politieke keuze. Ook moet men eens nadenken over mededelingen op het radio-journaal in de trant van “onze kinderen zijn de gelukkigste ter wereld”. In de eerste plaats bestaat er helemaal niets waaraan mensen een constant gevoel van geluk kunnen ontlenen en de achterliggende boodschap is wel duidelijk: de goorste misdaden van onze “volksvertegenwoordigers” worden als liefde verkocht!

Geef een reactie