WOW… HEEFT TRUMP ONS DAN OPNIEUW BIJ DE NEUS? INFO-CHAOS ROND OMNIBUS SPENDING BILL MAAR… ER IS NOG HOOP!

WE MOETEN DE SITUATIE IN DE VS NU ZIEN ALS EEN MUNTSTUK DAT AAN HET TOLLEN IS OP DE RAND TERWIJL NOG NIET DUIDELIJK IS WELKE KANT BOVEN KOMT: DE KANT VAN TRUMP EN DE VRIJHEID OF DIE VAN HILLARY EN DE TERROR-STATE * IN FEITE ZIJN DE VERKIEZINGEN VAN 2016 IN DE VS NOG STEEDS AAN DE GANG

DE NEDERLANDSE MSM HEBBEN HET DOEN VAN VERSLAG OVER DE VS GEHEEL OPGEGEVEN; DOEN ALLEEN NOG TRUMP-PORNO-‘SCHANDALEN’ * GELAUFF, BEDANKT!

4 Replies to “WOW… HEEFT TRUMP ONS DAN OPNIEUW BIJ DE NEUS? INFO-CHAOS ROND OMNIBUS SPENDING BILL MAAR… ER IS NOG HOOP!”

 1. Waarschijnlijk is Trump een (proactief levensgevaarlijke) psychopaat.

  Ik hoop ook telkens dat ik het fout heb, maar eigenlijk heb ik zo’n gespecialiseerd fingerspitzengefühl ontwikkeld (als een oude leraar die zijn pappenheimers door en door kent), dat een psychopatentest alleen nog ter wetenschappelijk objectieve afronding nodig is.

  Naast vele andere zich stapelende aanwijzingen, treft die gluiperige ‘flabbergasting’ aanstelling van (collega psychopaat) John Bolton, die ik al maanden geleden begon te voorzien, als buitengewoon OMINEUS!!!

  Dan komt steevast cognitieve dissonantie om de hoek kijken bij de alleswetende “gelovigen” (die de MAVO met de hakjes over de sloot hebben afgerond, maar die op Internet gemakkelijk slimmer dan Steven Hawkins lijken).
  Die “omnibus” zou een geniale zet zijn van een driedimensionaal schaakspeler. Een zet die een klein bekrompen mannetje zoals DSR natuurlijk boven de pet gaat.

  Het is geen budget maar een omnibus, de democraten krijgen een koekje van eigen deeg. Geniaal gewoon, zo juichen de analisten van het niveau Alex Jones.

  Maar TESTEN met een moderne psychopatentest in combinatie met een hersenscanner om het puntje op de i te zetten, ho maar.

  En dat kan wel eens rottende lijkenbergen van Bijbelse proporties gaan opleveren……..

 2. Zolang het monetaire systeem van de Federal Reserve niet wordt hervormd zal er nergens op de wereld ook maar iets veranderen in de politiek en daarom hebben verkiezingen geen enkele zin. Het geld stuurt het ultieme kwaad in de wereld (de hebzucht!) aan en daarom regeert het geld. Politici, ook Trump, hebben geen enkele macht behalve die van het woord. Het beste vreedzame protest is om massaal niet meer te gaan stemmen maar de mensen zijn veel te dom om dat in te zien. Het is nu de vraag wat er eerder komt: een financial crash of oorlog. In 2008 (bankencrisis) is het monetaire systeem in coma geraakt en ligt sindsdien aan een infuus van een tsunami aan bijgedrukt geld dat -en de lezer raadt het al!- voornamelijk bij de puissant rijken terecht komt. Champagne voor de cavia’s van de 1%, voor de 99% is het sappelen of puur overleven. Maar het is in feite al gebeurd: de schulden van de westerse landen kunnen immers nooit meer worden terugbetaald.

  Hoe dan ook: het worden ijzeren tijden!

Geef een reactie