WOW! ‘TRUMP VROEG ZELENSKY EXPLICIET OM DE SADO- PEDO-SERVERS VAN HILLARY OP TE SPOREN EN OVER TE DRAGEN’

ALLES DRAAIT OM PEDOFILIE, CHANTAGE, INFORMATIE EN HET BLIJVEN CONTROLEREN VAN ‘THE NARRATIVE’ * DAAROM PROBEREN DE PIZZAGATERS NU ALLE AANDACHT TE CONCENTREREN OP DE IMPEACHMENT VAN TRUMP

The complaint stated that Trump made a “specific request that the Ukrainian leader locate and turn over servers used by the Democratic National Committee (DNC) and examined by the U.S. cybersecurity firm CrowdStrike” — a request that does not appear in the declassified transcript of the call released by the Trump administration on Tuesday. Trump mentioned CrowdStrike, but did not demand the server. Deze servers zijn om meerdere redenen cruciaal. Naast het ‘sado- en pedo-aspect’ ervan (mogelijke pizzagate-related info zoals in de Podesta-emails van Wikileaks die mogelijk ook op deze servers staan) kan met behulp van deze servers worden bepaald of ze inderdaad gehackt zijn door ‘de Russen’ zoals het kamp-Hillary (en special counsel Robert Muller) altijd hebben beweerd. Vrijwel zeker is dat niet zo -en dat is er precies de reden van dat de FBI deze servers nooit heeft onderzocht en dat ze ‘in veiligheid zijn gebracht’ in Oekraine. Wat vrijwel zeker in werkelijkheid is gebeurd, is dat Seth Rich (foto) de emails uit deze servers op een flashdrive heeft gezet en heeft doorgespeeld aan Wikileaks. Rich werd op 10 juli 2016 vermoord in Washington. Deze moord is nooit opgehelderd en mocht zelfs niet worden onderzocht. Stapje voor stapje is het net zich aan het sluiten rond het grootste en meest satanische criminele netwerk uit de wereldgeschiedenis met als centrale kanker de Clinton Foundation.

Eén reactie op “WOW! ‘TRUMP VROEG ZELENSKY EXPLICIET OM DE SADO- PEDO-SERVERS VAN HILLARY OP TE SPOREN EN OVER TE DRAGEN’”

Geef een reactie