WRAKING OUDERLING ABBINK OP 14 SEPTEMBER, 13:30 UUR HOF ARNHEM

LUISTER HIER NAAR HET INTERVIEW MET DE OUDERLING WAARIN HIJ ZEGT DAT HIJ HET RECHT ‘VAN GOD’ KRIJGT

[wp_ad_camp_1]

Wij roepen alles en iedereen op deze historische zitting bij te wonen waarin voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis een rechter wordt gewraakt wegens ‘klinische krankzinnigheid’. De wrakingskamer heeft nu reeds zijn totaal partijdige en satanische karakter laten zien door een verzoek van Micha de zittng via een Skype-verbinding te kunnen bijwonen af te wijzen zonder motivering. We hebben hier niet te maken met rechters, maar met beulen. Wat zal er in hemelsnaam op 14 september gebeuren? Be there!

6 Replies to “WRAKING OUDERLING ABBINK OP 14 SEPTEMBER, 13:30 UUR HOF ARNHEM”

 1. Mispoes:
  ==================
  Ik denk wel dat de kans groot is, als die Abbink de moeite neemt even op dit blog rond te kijken, hij jou krankzinnig verklaart en een gedwongen opname gelast.
  ==================

  Daar zijn speciale deskundigen voor en rechters zijn dat nu eenmaal niet. Wel zijn psychopaten grenzenloos en dus geneigd telkens buiten de oevers te treden.
  We zien Abbink (dan?) ook al (volstrekt onbeschaamd apenkool uitslaand) de -superieure- psychiater uithangen.

  Psychiaters interesseren hem geen bal. Het zijn vervelende lastpakken die overal zomaar een etiket opplakken en waar Abbink duidelijk een broertje aan dood heeft.

  Nou, we zullen zien. Ik weet wel een paar niet PB BV deskundigen voor Micha, die ik ook wel van mijn bevindingen op de hoogte wil stellen. Die vaklui weten snel of ze met een echte vakman te maken hebben of met een Internet “geleerde” hoor. Die prikken ook zo door de babbels van verbale Abbink heen.

 2. Als anders … om JIJ zegt iets van God gehoord te hebben staan er gelijk 20 man marechaussee en ggz voor de deur deze intrappende voor zo n buitenkansje met spuit!

 3. Het juridische net sluit zich Micha. Het feit dat iemand ouderling is in een kerk maakt hem niet ‘klinisch krankzinnig’ en van die wraking zal dus ook deze keer niets terecht komen. Ik denk wel dat de kans groot is, als die Abbink de moeite neemt even op dit blog rond te kijken, hij jou krankzinnig verklaart en een gedwongen opname gelast. Dat lijkt me voor iedereen ook het beste, Micha, jij kunt alleen maar verder ontsporen en daar komen vroeger of later brokken van.

  Sterkte verder.

 4. Misschien was je ingediende verzoek zo achterlijk, dat het vervolgens niet de moeite waard was om hier op in te gaan.

  Zoals je ex advocaten 9x evenmin niet aan je grappen en grollen wilden mee werken en vervolgens een gelijke veeg uit de pan kregen.

  En sinds wanneer is het normal dat men Skype gebruikt bij een persoon die terrecht moet staan, dat zal misschien in hele zeldzame positie s een kroongetuige worden toegepast.

  Maar niet bij een alledaags figuur vol racune, daarbij zal je toch wel weer een of ander bout verhaal ophangen, en een irritant spelletje gaan spelen om de zaak weer eens op te schuiven.

Geef een reactie