5 Replies to “WTF! MICHA EXPOSET DECENNIA VAN LIST EN BEDROG VAN DE EU!”

 1. Micha, als je wat minder hard de fles had geraakt vóór het opnemen van dit filmpjes, dan had je begrepen dat het om de groei van alleen maar het eerste kwartaal van dit jaar gaat, en dat die in de UK groter was omdat de economie daar sinds het brexit referendum zowat geïmplodeerd was! En ja, als het dan ietsje beter gaat is het groeipercentage daar in die chaos snel een paar tienden van procentjes hoger dan hier.
  Maar ondertussen komen de Shell, Unilever, en nog 15 andere ondernemingen naar Nederland toe, met nog 200 potentiële kandidaten er achteraan.

  Maar hoe dan ook; het blijft toch altijd wel erg komisch om te zien hoe jij de MSM als bron gebruikt bij je bewering dat de MSM altijd liegt. En dat terwijl de MSM zo’n beetje 8 keer per jaar down gaan. Lekker consequent ben jij wel…

 2. Pychopaten larderen hun malafide leugens altijd met flarden waarheid.

  De EU is bedacht door het ‘alien’ malende brein achter de weerzinwekkende, onvoorstelbaar grootschalige en dito gewelddadige gruwelmoord op (al maanden acterend als oorlogsgewonden- en vluchtelingenkamp) fantastische barokstad Dresden, de (eertijds -ondanks aan sommigen storend opgevallen vreemdigheden-
  als zodanig onherkende) psychopaat Winston Churchill, omdat deze optelsom van WARE KWAADWILLENDE krankzinnigheid het goed met de bevolking van Europa voorhad.

  Hij, Churchill, was ook, net als psychopaat Bernhard na de oorlog, een grote Jodenvriend.

  Bernhard liet jonge Duitse krijgsgevangen dienstplichtige militairen onbeschermd (oorlogsMISDADIG) de mijnenvelden injagen, o.a. bij “De Klomp”, omdat hij in zijn levenslang ingezworen SS-hart zó getroffen was door de gruwelijkheid van de vernietigingskampen en u, ‘gullible fools’, daarvan op deze logische manier ten volle wilde overtuigen!

  De rokende puinhopen die MK constateert ontstaan door pure ANTI-humane malevolentie!!!

Geef een reactie