YES! DAAR IS DE ULTIEME NAZI-KRANT! ‘DE DAM ZAL VANAVOND VOOR HET EERST BIJNA LEEG ZIJN! ALLEEN DE KONING, ZOON VAN EEN NAZI, KLEINZOON VAN EEN NAZI, MAG DE DAM OP!’

EN NATUURLIJK ZIJN NAZI-VROUWTJE, DOCHTER VAN EEN MASSAMOORDENAAR DIE SAMEN MET ZIJN ARGENTIJNSE JUNTA-VRIENDEN 30.000 MENSEN LIET DOODMARTELEN! * HOE WEET DE TELEGRAAF DAT DE DAM VANAVOND ‘BIJNA LEEG ZAL ZIJN’? * DAT WETEN ZE NIET.. DAT HOPEN ZE OMDAT ZE OPNIEUW COLLABOREREN, NU MET DE PEDO-LOCKDOWN-JUNTA IN DEN HAAG!

PRECIES 10 JAAR GELEDEN SLOEG DE ZOON EN KLEINZOON VAN NAZI’S ALS EEN JANKENDE HOND EN POEPEND VAN ANGST OP DE VLUCHT VOOR DE DAMSCHREEUWER

2 Replies to “YES! DAAR IS DE ULTIEME NAZI-KRANT! ‘DE DAM ZAL VANAVOND VOOR HET EERST BIJNA LEEG ZIJN! ALLEEN DE KONING, ZOON VAN EEN NAZI, KLEINZOON VAN EEN NAZI, MAG DE DAM OP!’”

 1. Ik denk dat “bevrijdings”dag zo gepropageerd wordt omdat als je DENKT dat je bevrijd bent, je niet gaat pogen om jezelf echt te bevrijden.

  Vandaar dat *volkomen bizarre* verhaal van Wilhelmina en Bernhard als opper-struikrovers en opper-breinen van het *illegale* Nederlandse verzet te Londen.

  Als ze aan de verliezende hand zijn, draaien psychopaten gewoon (psychopaten mogen dat, het staat a.h.w. in de spelregels) het schaakbord 180 graden…..en ineens zit JIJ met de gebakken peren……

  The law does not or should not apply to psychopaths.

  Psychopaths suddenly turn tables around, making YOU the culprit (without a raising pulse = very convincing, while their victims mostly can find no words…or e.g start stuttering with disgust !!!).

 2. Bevrijdingsdag (!) wordt erg gepropageerd door de nieuwe bezetters: Vazalstaat van de USA/GB ‘deep state’ gruwelmoordenaars van complete steden, o.l.v. psychopatisch corrupte verrader en levenslang ingezworen SS’er “prins” Bernhard, de bevreemdende/merkwaardige “Führer van het puur Nederlandse illegaal verzet te Londen” en nu zijn nagelaten merkwaardige netwerk en betrekkingen.

  Terwijl je pas vrij bent als psychopaten zijn getest en uitgenomen en Liefde regeert!!!

  Dus WAAROM van “hogerhand” zoveel officiële aandacht voor “bevrijdingsdag”???

Geef een reactie