YOU DON’T BELIEVE THIS: BART MOS GEDAGVAARD VOOR HET VERSPREIDEN VAN EEN VALSE DOODSBEDREIGING -EN NIET DOOR MICHA

DIT ZOU HET EINDE MOETEN BETEKENEN VAN DE TELEGRAAF, TMG EN BART MOS * ZWENDEL EN BEDROG SPOOT REEDS NAAR BOVEN IN DE ‘DOODSBEDREIGING’ VAN MICHA MAAR MET DEZE NIEUWE ZAAK IS HET OVER EN SLUITEN VOOR BART MOS * IN DEZE ZAAK WORDT MOS BIJGESTAAN DOOR DEZELFDE TMG-ADVOCAAT DIE OOK DE AANGIFTE DEED TEGEN MICHA: BAS LE POOLE -MAAR DE TELEGRAAF ‘RAADDE HEM AF’ AANGIFTE TE DOEN TEGEN MICHA (MEINEED WAARVAN AANGIFTE IS GEDAAN TEGEN MOS) * MORE TO COME, STAY TUNED

3 Replies to “YOU DON’T BELIEVE THIS: BART MOS GEDAGVAARD VOOR HET VERSPREIDEN VAN EEN VALSE DOODSBEDREIGING -EN NIET DOOR MICHA”

 1. “DIT ZOU HET EINDE MOETEN BETEKENEN VAN DE TELEGRAAF, TMG EN BART MOS”

  En Kat is weer aan het koppensnellen in plaats van wat feiten te controleren.

  Dit is een zaakje van niks waaraan niemand te gronde zal gaan.

 2. Nu.nl, 3 november 2016:
  Ferdy Roet, de oprichter van Loterijverlies, heeft zich donderdagochtend misdragen in de rechtbank in Alkmaar. Hij gaf de advocaat van de tegenpartij (boze Loterijverlies-deelnemers) een duw en riep ”Ik maak je kapot”.
  Dat heeft een woordvoerster van de rechtbank gezegd.

  De politie is erbij gehaald. Die heeft alle partijen gehoord. Daarna is de behandeling van de zaak hervat en zit Roet gewoon in de zaal, aldus de woordvoerster van de rechtbank. De politie bevestigt dat er niemand is aangehouden. De aangevallen advocaat, Hendrik Jan Bos, gaat aangifte doen.

 3. Kat loopt een beetje achter. Villamedia woensdag 1 februari: Telegraaf-verslaggever Bart Mos én -hoofdredacteur Paul Jansen zijn gedagvaard door Loterijverlies. Oprichter Ferdy Roet beschuldigt Mos, en in diens kielzog ook Jansen, van laster. Roet stelt in een persbericht dat Mos een hetze tegen hem voert, die al 8 jaar voortduurt.

  Volgens Roet zou de Telegraaf-journalist hem bewust in een kwaad daglicht stellen. Zo zou hij, aldus Roet, onder andere een beschuldiging van doodsbedreiging aan advocaat Hendrik Jan Bos hebben verzonnen. Ook hekelt de oprichting van Loterijverlies
  uitspraken die Mos op Twitter deed, waarin hij onder andere stelde dat Roet ‘rijp is voor opname’. “Deze tweets beschadigen onherstelbaar de naam van Ferdy Roet.”

  Loterijverlies maakt zich hard voor deelnemers aan de Staatsloterij die van mening zijn dat ze in de periode van 2000 tot en met 2007 gedupeerd zijn door de loterij. De organisatie rekent hen 35 euro per persoon voor deelname aan een rechtszaak tegen de Staatsloterij. Of zo’n massaclaim kans van slagen heeft, is volgens deskundigen maar de vraag.

Geef een reactie