ZAAK-BODEGRAVEN ONTWIKKELT ZICH TOT EEN SADO-PEDO-MASSAMOORD IN HET GROENE HART

MICHA IN DE LAATSTE 8 O’CLOCK RED PILL: ‘WE ZITTEN IN DE BIZARRE SITUATIE DAT HOE MEER DODEN ER AAN HET LICHT KOMEN EN HOE AFGRIJSELIJKER DE ZAAK-BODEGRAVEN WORDT, DES DE HARDER DE MSM GAAN KRIJSEN DAT HET FAKE IS EN DAT WIJ MAILCIEUZE, GEWELDDADIGE EN DOOR HAAT EN RANCUNE VOOORTGEDREVEN PLOTTERS ZIJN’

2 Replies to “ZAAK-BODEGRAVEN ONTWIKKELT ZICH TOT EEN SADO-PEDO-MASSAMOORD IN HET GROENE HART”

  1. Vermoedelijk heb je zelf die baby aan stukken gesneden Micha en probeer je nu op bizarre wijze *boven alle verdenking staande* charmante en begaafde Nederlanders van het type “verzetshelden, nee aanvoerders te Londen” en hoogwaardigheidsbekleders zoals bijv. “prins” Bernhard (‘cream of the crop’ zeg maar), valselijk helemaal zwart te maken met dergelijke smerige beschuldigingen.

    ‘Psychopaths turn tables around, making YOU the culprit’….heel overtuigend en hun kwaadaardige, vaak proactieve (geen enkel motief) leugens, zijn niet zichtbaar te maken met een gewone polygraaf/leugendetector.

    WE MOETEN GERICHT GAAN TESTEN EN WEL Z.S.M. !!! A.S.A.P. !!!

    Want:

    De schade die psychopaten PROACTIEF VIJANDIG bewust aanrichten is IMMENS en vaak *onomkeerbaar (over het graf heen).*

  2. Die MSN hebben helemaal gelijk. Wanneer leren Kat en die malloot van een Knevel nou eens dat een WhatsApp berichtje niet meteen het bewijs voor misbruik of dood door schuld betekent. Maar zoiets eerst eens uitzoeken, ho maar.

Geef een reactie