ZAAK-TEN BROEKE EN DOOD VAN BEEK: DEN HAAG IS IN PANIEK EN COMPLEET IN MELTDOWN

IN DE ZAAK-TEN BROEKE MOET MEER SPELEN WANT IEDEREEN NEUKT MET ELKAAR IN DEN HAAG SINDS JAAR EN DAG EN ALS DE HALVE VVD WEGKOMT MET HET VERKRACHTEN VAN KINDEREN, WAAROM MOET TEN BROEKE DAN WORDEN OPGEKNOOPT? * STEEDS MEER VRAAGTEKENS ROND HET LOT VAN HALBE ZIJLSTRA: LEEFT HIJ NOG WEL? * SLACHTPARTIJEN BINNEN DE PVV: ZIJN DIT DE MENSEN DIE DE DEEP STATE-TRAITOR WILDERS WILDEN EXPOSEN? * OP DE ACHTERGROND ZIT DEMMINK IN ZIJN GROT DE DOODVONNISSEN UIT TE DELEN EN AF TE GEVEN AAN MARK RUTTE * ALS DEMMINK ERGENS BANG VOOR IS, IS HET DE COLLAPSE VAN HET OM EN DIE IS NU OOK AAN DE GANG

DIT IS DE VRAAG DIE DEN HAAG NU VOORAL BEZIGHOUDT: KAN PETER R. DE VRIES DIT ALLES NOG TACKELEN ZODAT ALLES BIJ HET OUDE BLIJFT?

Het gaat precies zoals we al jaren hebben zien aankomen: nu de Haagse Titanic aan het zinken is vliegt de crew elkaar naar de strot. Wij verwachten dat de komende weken nog meer ‘politici’ zullen verdwijnen net als die arme Halbe Zijlstra over wie we ons serieus afvragen of hij nog wel in leven is. Maar van de MSM zullen we op die vraag geen antwoord krijgen: daar weten ze niet eens wat er is gebeurd (en wanneer en waar -alle normale ‘w-vragen’ die onder normale omstandigheden standaard zijn voor elke beginnende journalist) met PVV-senator Martin van Beek. Onze take: Willie Dille van Martin van Beek wilden het weerzinwekkende verraad van Geert Wilders exposen. Moet je niet doen, want Wilders is een volledig en cruciaal onderdeel van de Demmink-deep state en doet het nu juist ‘zo leuk’ in het buitenland de laatste tijd! Media als Alex Jones en RT vallen als blokken voor de ‘Nederlandse populist’ en het zou een ramp zijn als die ontdekken dat ze zijn bedrogen door controlled opposition. Weg dus met die Dille van Van Beek -vlees voor de squads! In the meantime lijken Demmink en Rutte er in geslaagd de coalitie en de oppositie ‘kapot de intimideren’ wat betreft de afschaffing van de dividend-belasting die Rutte door de strot is geduwd op basis van chantage -het kan bijna niet anders of het moet hier pedofilie betreffen. Dat wordt dus een hamerstuk in het debat over de begroting en op Prinsjesdag zal koning Willem er wellicht zelfs enige woorden aan wijden: ‘Ook hebben wij de economie een belangrijke impuls gegeven met de afschaffing van de dividendbelasting, een maatregel die ten goede zal komen aan alle Nederlanders en met name aan de kwetsbare groepen in de samenleving die nu eerder werk kunnen vinden om zo de kwaliteit van hun leven te verhogen’. Blijft de vraag over: waarom moest Ten Broeke op het hakblok? Die vraag is niet eens zo heel moeilijk te beantwoorden: hij weigerde de ‘overstap’ te maken van vrouwen naar kleine kinderen die binnen de VVD noodzakelijk is om door te dringen tot de absolute top van de partij.

Maar nu het goede nieuws: al deze hierboven beschreven bewegingen zijn natuurlijk slechts de stuiptrekkingen van de stervende Nederlandse deep state. Op de mondiale achtergrond spelen krachten van een dusdanig verwoestende impact, dat de krabbelende en verkrachtende Nederlandse ‘elite’ compleet zal worden weggevaagd in de door Trump veroozaakte tsunami van recht en waarheid.

Geef een reactie