ZAAK VAN BAYBASIN TEGEN GELAUFF NIET LOS TE ZIEN VAN ZAAK VAN GELAUFF TEGEN MICHA

NOS STEUNT DE SATANISCHE PEDOFIEL JORIS DEMMINK DOOR DIK EN DUN EN DAT LEIDT TOT ALLERLEI JURIDSCHE ELLENDE * GELAUFF PROBEERT SAMEN MET HERMAN BOLHAAR DEMMINK-VIJAND MICHA UIT TE SCHAKELEN VIA NEP-STRAFZAKEN * GELAUFF PROBEERT BAYBASIN TE DEMONISEREN IN OPDRACHT VAN JORIS DEMMINK JUIST OP HET MOMENT DAT DE KOERD ZIJN OVERWINNING KAN BEHALEN

Steeds duidelijk wordt hoe de pedo-hazen lopen door het Nederlandse MSM-landschap. Het meest ontluisterende en verbijsterende hierbij is de rol van de NOS en Marcel Gelauff. Zij weigeren hun ‘journalistieke plicht’ te doen door te berichten over de relevante ontwikkelingen in het Demmink-dossier zoals het naderende ‘optreden’ van de elite-pedo-getuigen Opstelten, Teeven en Demmink in de zaak van Bart van Well en de boeken over de zaak-Baybasin die het bedrog van Justitie eens te meer aantonen. Maar niet alleen dat: Gelauff spant ook actief samen met de pedofielen om de ’tegenstanders’ van de kinderverkrachters ‘uit te schakelen’! Bij Micha deed hij dat via een serie aangiftes die het OM een ‘vrijbrief’ gaven tot ongebreidelde terreur tegen Micha; bij Baybasin deed hij dat via een smerige poging de Koerdische vrijheidsstrijder opnieuw te criminaliseren op basis -uiteraard- van ‘anonieme bronnen‘ die natuurlijk niet bestaan. De kans dat Baybasin wint van Gelauff is natuurlijk net zo groot als die van Micha namelijk 0,0% om precies te zijn. Want de rechterlijke macht zit met Gelauff in hetzelfde kamp. De criminele pedo-rechters worden mede door de ‘berichtgeving’ van de NOS in het zadel gehouden dus zullen ze wel tien keer uitlijken hun lifeline door te knippen door het ‘vertrouwen’ van de burger in de NOS verder te ondermijnen.

2 Replies to “ZAAK VAN BAYBASIN TEGEN GELAUFF NIET LOS TE ZIEN VAN ZAAK VAN GELAUFF TEGEN MICHA”

  1. Natuurlijk, Micha, het juridische gekrabbel waar jij jezelf in hebt verstrikt is van internationale betekenis.

    Mijn god, wat is dit psychotische gebral toch aandoenlijk!

  2. In ieder geval: Niet akkoord gaan met rechters die niet met goed gevolg een moderne psychopatentest hebben doorstaan.

    Nu zullen de ware ‘culprits’ in koor monolitisch gaan jengelen dat dat wettelijk niet verplicht is.

    Tijd voor razendsnelle wetsverandering dus. Alsof men, door een maas in de bestaande wetgeving, belastinginkomsten mis loopt zeg maar.

Geef een reactie