ZAAK-WESTENBERG/MICHA-CLAIM: ‘GEEN PLEIDOOIEN IN 2016’

HOF DEN BOSCH ZEGT ‘TE VEEL ACHTERSTAND TE HEBBEN’ OM ‘DIT JAAR’ NOG PLEIDOOIEN TE KUNNEN INROOSTEREN VOOR DE MICHA-CLAIM TEGEN DE CORRUPTE EN CRIMINELE RECHTER HANS WESTENBERG * ZWARTE MAFIA BLIJFT MANIPULEREN EN SABOTEREN OM HUN CRIMINELE VRIENDEN TE HELPEN * ADVOCAAT VAN WESTENBERG IN ZIJN NOPJES: ‘LATEN WE DE ZAAK SCHRIFTELIJK AFDOEN!’

[wp_ad_camp_1]

Nachtmerries moet de zwarte mafia ervan krijgen: Micha in de rechtzaal die de rechters achter te tafel alle hoeken en gaten van de zaal laat zien bij zijn pleidooi in de ‘Micha-claim’ tegen hun voormalige collega Hans Westenberg -die zich uiteraard niet kan verdedigen tegen de kracht van de waarheid en de feiten, zelfs niet met de advocaat des konings aan zijn zijde. Dus wordt er werkelijk alles aan gedaan dit niet te laten gebeuren. Eerst kwam het OM met de ‘DNA-truc’ om Micha weg te houden uit Nederland waar hij bij binnenkomt ogenblikkelijk in de boeien kan worden geslagen opdat zijn DNA kan worden afgepakt waarna hij kan worden veroordeeld voor moord en levenslang worden opgesloten Baybasin-style. Nu komt daarbovenop een bericht van het Gerechtshof te Den Bosch dat er ‘dit jaar geen ruimte is voor pleidooien in de claimzaak tegen de criminele rechter’ wegens ’te veel achterstanden’. De advocaat van Westenberg (en des konings) die dit allemaal vermoedelijk heeft bedacht en in gang gezet liet Micha’s advocaat hierop onmiddellijk weten dat de hele zaak wat hem betreft ‘beter schriftelijk kan worden gekill vernieti verpes afgedaan’. Het is verbijsterend te zien dat de zwarte mafia gewoon doorgaat op de heilloze weg van sabotage en manipulatie ook nu de hele rechtstaat aan het instorten is en de minister zijn plaats in de geschiedenisboeken als lachwekkende, incompetente, corpulente, falende, pathologisch liegende en mega-arrogante pedo-kasteelheer reeds na enkele maanden in functie heeft zeker gesteld.

Eén reactie op “ZAAK-WESTENBERG/MICHA-CLAIM: ‘GEEN PLEIDOOIEN IN 2016’”

  1. Kijk er niet van op dat toga tuig wordt namelijk aangesteld door vuiligheid en executie, dus ze rekken het tot je een ons weegt. Was getekend De Don adviseur van Prins Pils.

Geef een reactie