ZELFS DE TROLLEN SLAGEN ER MAAR NIET IN VAN MICHA EEN DOODSBEDREIGER TE MAKEN

ALS MICHA WORDT VEROORDEELD IS DAT OPNIEUW EEN BEWIJS VAN DE SATANISCHE HETZE TEGEN HEM VANUIT OM EN ZM WAARIN FEITEN EN OMSTANDIGHEDEN GEEN ENKELE ROL SPELEN * DE GROTE CONFRONTATIE TUSSEN MICHA EN HET OM KOMT ER NOG AAN ALS HET OM WORDT GEDAGVAARD IN DE DNA-ZAAK

Jonas J 16 hours ago
En Micha liegt weer door: https://www.revolutionaironline.com/transscripts-geen-doodsbedreiging-bart-mos-door-micha/. Micha, het originele gesprek is online beschikbaar en de tekst is met of zonder transcript gewoon bekend. Dus wat je nu weer doet is gewoon de 2e helft van die bedreiging weglaten. Het citaat dat je aanhaalt wordt vrijwel direct gevolgd door: “WE gaan je helemaal kapotmaken’. En het hele citaat samen vormt de onomwonden doodsbedreiging. Zo simpel is het. Neem je verantwoordelijkheid.

Micha Kat 2 seconds ago
Precies Jonas: ‘WE’. Wie zijn die ‘we’?? Ik elk geval niet, want Micha Kat is nog altijd een enkelvoudig wezen. En, beste Jonas, is de zin ‘We gaan je helemaal kapot maken’ een concrete doodsbedreiging? De vraag stellen is ‘m beantwoorden. ‘Kapot maken’ wordt immers ALTIJD in overdrachtelijke zin gebruikt: we gaan je het leven onmogelijk maken, doodongelukkig maken, dat soort dingen, maar nooit: vermoorden. We hebben dus in de tapes een keer de tweede persoon enkelvoud (‘JE krijgt een kogel door je kop’) en een keer de eerste persoon meervoud; WE. Wat ontbreekt, beste Jonas, is de eerste persoon enkelvoud. What a shame dat ik JOU met je eerste klas-trollenopleiding dit nog moet uitleggen! Ik kan het nog sterker maken Jonas: de zin ‘we gaan je helemaal kapotmaken’ is zelfs strijdig met een concrete doodsbedreiging door mij alleen. Ik vind het prima dat het OM mensen vervolgt die anderen met de dood bedreigen, maar als ze dat in mijn geval doen, laat er dan ook sprake zijn van een concrete, harde, directe en bewijsbare doodsbedreiging! En daarvan is gewoon GEEN SPRAKE net als in de twee eerdere gevallen waarin het OM mij probeerde veroordeeld te krijgen wegens ‘doodsbedreiging’ -en dan ook vrijspraak volgde.

Geef een reactie